Υπέκυψε ο 69χρονος θύμα τροχαίου ατυχήματος

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του και μερικές ώρες μετά την εισαγωγή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου, ο 69χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου, που χθες το πρωί παρασύρθηκε από φορτηγάκι επί των οδών 2ας Νοεμβρίου-Κουντουριώτου, στο Βόλο.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, χθες το πρωί στο Βόλο, έγινε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 69χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του μοτοποδηλάτου

Ο άτυχος οδηγός του δικύκλου, κινούνταν επί της οδού 2ας Νοεμβρίου με κατεύθυνση προς το Δημαρχείο Βόλου, όταν στο ύψος της οδού Κουντουριώτου, προσπάθησε να κάνει αναστροφή στο άνοιγμα της νησίδας, αριστερά της πορείας του. Ο 29χρονος οδηγός του φορτηγού κινούνταν επί της 2ας Νοεμβρίου με κατεύθυνση προς Ν. Ιωνία.
Ο 69χρονος, φαίνεται ότι δεν υπολόγισε την απόσταση του αυτοκινήτου κι έστριψε, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο και να πέσει στην άσφαλτο με το κεφάλι, ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.