Φωτογραφικών προσλήψεων συνέχεια στην ΑΝΕΒΟ

Προσέλαβαν πτυχιούχο ΙΕΚ Πληροφορικής ως τεχνικό σύμβουλο

Σε ακόμη μία φωτογραφική πρόσληψη προσωπικού προχώρησε τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βόλου Α.Ε. γνωστής ως ΑΝΕΒΟ, δείχνοντας ότι δεν την αγγίζουν στο ελάχιστο τα επικριτικά δημοσιεύματα που καυτηριάζουν την προκλητική της στάση, τόσο σε ότι αφορά την πρόσληψη αθλητικογράφου ως επικοινωνιολόγου (στην οποία προσελήφθη φίλος του Αχ.Μπέου) , όσο και για τη θέση μεταφράστριας (για την οποία προοριζόταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Αχ.Μπέου), για την οποία τελικά ο κ. Ζέρβας έκρινε ότι δεν χρειαζόταν, καθότι διαπίστωσε και ο ίδιος ότι οι προκηρύξεις των προγραμμάτων που διεκδικεί η εταιρία είναι δημοσιευμένες και στην αγγλική γλώσσα.

Το τελευταίο περιστατικό εξυπηρέτησης ημετέρων αφορά θέση τεχνικού συμβούλου σε θέματα πληροφορικής για την οποία απαιτείται πτυχίο ΙΕΚ! και όχι ΤΕΙ ή ΑΕΙ ενώ δεν απαιτούνται άλλα πιο εξειδικευμένα προσόντα, παρά μόνον σχετική εμπειρία πέντε ετών και πιστοποίηση (Lower) γνώσης Αγγλικών.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε στις 3/7/2015 ημέρα Παρασκευή (Αρ. Πρωτ. 1746) και η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος έληγε στις 9/7/2015 ημέρα Πέμπτη, δείχνοντας την ανυπομονησία της διοίκησης να βρει έναν άξιο συνεργάτη. Να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη δεν αναφέρεται καμία λεπτομέρεια ως προς τι είδους υπηρεσίες θα προσφέρει η σύμβουλος, ποιοι είναι οι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν, η διάρκεια της σύμβασης, η αμοιβή της κλπ. Άλλωστε αυτά είναι επουσιώδη, όταν πρέπει να εξυπηρετηθούν άλλοι σκοποί.

Στο νομό Μαγνησίας ο οποίος έχει καταγεγραμμένους 18.340 άνεργους σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του ΟΑΕΔ, δεν βρέθηκε δεύτερος με τα ίδια, υψηλά, προσόντα που ζητούσε η ΑΝΕΒΟ με αποτέλεσμα η μόνη που εκδήλωσε ενδιαφέρον να αποτελέσει τη μοναδική και τελική επιλογή.

Είναι πασιφανές λοιπόν ότι σκοπός της προκήρυξης ήταν να τακτοποιηθεί το συγκεκριμένο άτομο και όχι να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της εταιρίας, εξασφαλίζοντας συνεργασία με συνεργάτη που θα είχε πλούσιο βιογραφικό, με προσόντα και εμπειρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.