Αστέρια: Μήνυση για παρεμπόδιση εργασιών από τον αντιδήμαρχο στους κατοίκους

Τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής, λένε πως το πάρκο είναι ξεχασμένο από το Δήμο Βόλου και ότι το συντηρούν και το φροντίζουν μόνοι τους, όσο μπορούν.

Μήνυση κατά των κατοίκων της περιοχής Αστέρια Αγριάς κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Τοπικών Ενοτήτων Αποστόλης Μαλαματίνης, για παρεμπόδιση των εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου. Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν παρεμπόδισαν τις εργασίες, αλλά ήθελαν να προστατέψουν τον φοίνικα που εκριζώθηκε και απομακρύνθηκε από το πάρκο, για να μεταφυτευτεί στο πάρκο Ελικοδρομίου Ν. Ιωνίας.

Στη μήνυση του αντιδημάρχου αναφέρεται ότι οι πολίτες παρεμποδίζουν εργασίες σχετικές με την κατασκευή του αντλιοστασίου που διενεργούνται από υπαλλήλους του Δήμου Βόλου για λογαριασμό του Δήμου και κατόπιν της 402/16 απόφασης. «Οι ανωτέρω πολίτες παρεμπόδιζαν τις ως άνω εργασίες με το να κάθονται μπροστά στο μηχάνημα έργων. Παρά τις παραινέσεις μου να φύγουν αυτοί παρέμειναν στο σημείο. Κατόπιν κάλεσα την αστυνομία η οποία και εκείνη τους ζήτησε να απομακρυνθούν όπου και πάλι αρνήθηκαν να φύγουν, συνεχίζοντας την παρεμπόδιση του έργου και παραβιάζοντας την ανωτέρω δικαστική Απόφαση», τονίζει στη μήνυσή του ο Απ. Μαλαματίνης.

Απαντώντας στον ισχυρισμό του αντιδημάρχου ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κώστας Θεοδοσόπουλος τόνισε ότι οι κάτοικοι δεν παρεμπόδισαν τις εργασίες κατασκευής του αντλιοστασίου, αλλά ήθελαν να περιφρουρήσουν τον φοίνικα που τελικά απομακρύνθηκε από το πάρκο του οικισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.