Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Εδώ και δύο χρόνια εγκρίθηκε η καταβολή των χρημάτων για το γάλα

Λέει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή απέκρυψε την απόφαση

Μετά την χθεσινή εξέλιξη, που αφορά στην χορήγηση του γάλακτος στους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας τονίζει ότι υπέβαλε αίτηση, προς την υπηρεσία του Δήμου, και πήρε στα χέρια του τα έγγραφα που αποδεικνύουν επισήμως ότι με ενέργειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 (Ν.3463/2006, αποφ.19/2014) έχει εγκρίνει, εδώ και δυο χρόνια(!!!), την καταβολή προς τους εργαζόμενους, χρηματικού ποσού ίσου με την αξία του γάλακτος για διάστημα 9 μηνών του έτους 2013.

«Γιατί άραγε η σημερινή Δημοτική Αρχή είχε αποκρύψει αυτή την απόφαση;
Γιατί η ΔΑΣ – ΟΤΑ που προχώρησε σε προσωπική μήνυση κατά του αντιδημάρχου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής (και όχι σε δικαστήριο όπως παραπλανητικά ισχυριζόταν με το οποίο δήθεν θα έπαιρναν οι εργαζόμενοι ότι δικαιούνταν), δεν ανέφερε ποτέ αυτό το έγγραφο;», διερωτάται ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Στη συνέχεια, οι Θάλεια Στάχτου και Αποστόλης Τζουρβατζής (πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου) επισκέφθηκαν τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Βόλου Δημήτρη Πέγιο στον οποίο αναφέρουν ότι εξέφρασαν οργή και αγανάκτηση για την απόκρυψη ενός τόσο σημαντικού εγγράφου που αφορά τους συναδέλφους μας και ζήτησαν να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με την καταβολή των χρημάτων. Επίσης τονίζουν ότι ζήτησαν ραντεβού με τον ασκώντα καθήκοντα δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου το οποίο και θα ορισθεί τις επόμενες ημέρες όπως υποσχέθηκε ο Δημήτρης Πέγιος.

«Ο αντιδήμαρχος μάλιστα δήλωσε ότι είναι θετικός στην καταβολή των χρημάτων. Έτσι, τίποτε δεν μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία για τη μη καταβολή τους.
Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν χωρούν ούτε συμπαιγνίες, ούτε αλισβερίσια στην πλάτη των συναδέλφων μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.