Εκτός κινδύνου 76χρονος που έπεσε με το Ι.Χ. στη θάλασσα

«Βουτιά» στη θάλασσα έκανε με το αυτοκίνητό του, ένας ηλικιωμένος, κάτοικος Κ. Λεχωνίων, νωρίς σήμερα το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Πλάκες, παίρνοντας φόρα από τις στροφές Γορίτσας και πέφτοντας στη θάλασσα, ωαπό ύψος πάνω από 10 μέτρα), αλλά ήταν τυχερός στην ατυχία του, γιατί έγινε αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς, ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική, που πήγαν άμεσα και επεγκλωβίστηκε από λιμενικούς.

Ο 76χρονος που βρέθηκε στη θέση του οδηγού, σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και σε βάθος 10 εκατοστών στη θάλασσα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Όλα έγιναν στις 7 σήμερα το πρωί, όταν οδηγοί αντιλήφθηκαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας Mitsubishi Carisma βγήκε από το δρόμο, στο ύψος του άλσους, που είχε χάσει τη ζωή της η λιμενικός Ευγενία Ρηγώνη.

Ευτυχώς, περαστικοί οδηγοί αντιλήφθηκαν έγκαιρα το περιστατικό και ενημέρωσαν Λιμενικό, Πυροσβεστική και Τροχαία, που αντέδρασαν άμεσα.
Επί τόπου πήγαν το φουσκωτό πλωτό του λιμενικού και δύο αυτοκίνητα από ξηράς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες και οι λιμενικοί που πήγαν από ξηράς, εντόπισαν τον ηλικιωμένο στη θέση του οδηγού, στο αναποδογυρισμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και σε βάθος περίπου 10 εκατοστών.

Οι λιμενικοί απεγκλώβισαν τον 76χρονο, τον οποίο στη συνέχεια παρέλαβαν πυροσβέστες που με το φορείο τον μετέφεραν στο δρόμο για να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που εξετάζεται από το Λιμεναρχείο που κάνει προανάκριση, ενώ αναζητούνται οι συγγενείς του στα Λεχώνια, για να ξεκινήσει η διαδικασία ανέλκυσης του αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.