“Η Διεύθυνση Υγείας ουδέποτε επέβαλε κλείσιμο βρυσών”

Αναφέρει η προϊσταμένη της υπηρεσίας σε απάντηση των όσων υποστήριξε χθες στο δικαστήριο η ΔΕΥΑΜΒ

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται στο θέμα της σφράγισης των κοινόχρηστων βρυσών στην Πορταριά, εξέδωσε σήμερα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Μαγνησίας. Στην ανακοίνωσή της η προϊσταμένη της υπηρεσίας κ. Χρυσούλα Κολημήτρα, αντικρούει ουσιαστικά τον ισχυρισμό του νομικού συμβούλου της ΔΕΥΑΜΒ Αντώνη Ξηρού, ο οποίος κατά τη χθεσινή εκδίκαση της προσωρινής διαταγής για το άνοιγμα των βρυσών, υποστήριξε ότι το κλείσιμό τους επέβαλε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κα Κολημήτρα η υπηρεσία της “ουδέποτε εξέδωσε σχετική απόφαση αλλά ούτε και συγκεκριμένη εντολή”.

Απάντηση Δήμου Βόλου

Σε απάντηση των όσων υποστήριξε στην ανακοίνωσή της η προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Μαγνησίας κα Κολημήτρα, ο Δήμος Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τη «δόξα», μέσω δηλώσεων, της πολιτικής της ηγεσίας φαίνεται ότι ζήλωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μαγνησίας, κ. Κολημήτρα, πείθοντάς μας ότι τα πράγματα στην αρμοδιότητά της θα ήταν πολύ καλύτερα αν περιοριζόταν στα καθήκοντα της και στην εργασία της. Αν δεν την έχουν ενημερώσει η δουλειά της δεν είναι να κάνει δηλώσεις και την ενημερώνουμε εμείς.
Πόσες και ποιες δημόσιες βρύσες θα κλείσουν και για ποιο λόγο φυσικά και δεν έχει καμιά δουλειά να μας πει τη γνώμη της, αφού είναι αδιαμφισβήτητη αρμοδιότητα και αποκλειστικό καθήκον της ΔΕΥΑΜΒ. Το πανηγυράκι που πήγαν να στήσουν στην πλάτη της επιχείρησης η υπηρεσία και οι προϊστάμενοι της στην Περιφερειακή Ενότητα να τελειώνει εδώ. Αν θέλουν σώνει και καλά να ασχοληθούν με νερά, ας το κάνουν με αυτά της Κάρλας. Άντε γεια…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.