Κάλεσμα του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας καταδικάζει τη συνδικαλιστική απόλυση της συναδέλφισσας και μέλους του συλλόγου Χρυσούλας Τασολάμπρου και καλεί όλες τις εργαζόμενες να δώσουν αγωνιστικό παρόν την ημέρα που εκδικάζεται η αγωγή της , την Παρασκευή 27-1-2017 στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στις 10 π.μ διεκδικώντας την άμεση επαναπρόσληψή της, όπως και να συμμετέχουν στην 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε ομόφωνα το Εργατικό Κέντρο Βόλου και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ από τις 10.00 ως τις 14.00.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, αυτή την περίοδο που η κυβέρνηση-εργοδοσία-ΕΕ ετοιμάζουν χτύπημα στο συνδικαλιστικό νόμο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, είναι επιτακτική η ανάγκη να μην περάσει καμιά απόλυση για συνδικαλιστική δράση, να μην περάσει η διάλυση των εργασιακών σχέσεων εργασίας, η επικράτηση της μερικής και εκ περιτροπής εργασίας, της εργασίας με μπλοκάκι, των εργολαβικών συνεργείων.
«Για τους εργαζόμενους το δικαίωμα στη δουλειά, καθώς επίσης και το δικαίωμα της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης, προστασίας και διεκδίκησης μιας ζωής με αξιοπρέπεια, είναι αδιαπραγμάτευτα», καταλήγει η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.