Παραλίγο να καεί ζωντανός μέσ’ στο σπίτι του

Φωτο αρχείου
Πήρε φωτιά που προκλήθηκε πιθανόν, από αναμμένο κερί...

Να … καεί ζωντανός κινδύνευσε Βολιώτης, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου διαμένει, πιθανότατα από αναμμένο κερί που βρίσκονταν πάνω σε πλαστικό καπάκι, αν και τα ακριβή αίτια ερευνώνται από την Πυροσβεστική.
Ο συμπολίτης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά τις 9:15 περίπου το βράδυ, ενώ το σπίτι, βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δευκαλίωνος και Διοσκούρων στη Νέα Δημητριάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι είναι διπλοκατοικία στον πρώτο όροφο της οποίας, κατοικεί ο συγκεκριμένος άνδρας που κινδύνευσε. Πιθανολογείται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο, αφού φέρεται αρχικά να άρπαξε φωτιά το στρώμα του 55χρονου και στη συνέχεια η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο σπίτι.
Η πυρκαγιά, έγινε αντιληπτή απ΄ τους γείτονες, που αντιλήφθηκαν ότι έβγαιναν καπνοί από το σπίτι του και κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο. Μάλιστα, χρειάστηκε να πηδήξουν από την ταράτσα για να μπουν στο σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, τον ανέσυραν λιπόθυμο από τις αναθυμιάσεις, ενώ ασθενοφόρο που κλήθηκε τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.