«Κρανίου τόπος» το πάρκο στα Αστέρια Αγριάς

?????????????
Όπως καταγγέλλει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος και η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αστεριών Αγριάς και η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, καταγγέλλοντας ότι το πάρκο έχει μετατραπεί σε «κρανίου τόπο». Όπως αναφέρουν « Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει επανειλημμένα ο εκτελών χρέη Δημάρχου κ. Αθανάσιος Θεοδώρου στα ΜΜΕ, αλλά και στη δικαιοσύνη, το έργο της κατασκευής του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς, εφόσον δεν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, θα απενταχθεί. Με λύπη μας λοιπόν διαπιστώνουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκε το έργο, αλλά το πάρκο αυτό ομοιάζει ως «κρανίου τόπος». Οι κάτοικοι της περιοχής αυτής λυπούμαστε διπλά. Αφενός το όμορφο πάρκο μας είναι πλέον αγνώριστο, γεμάτο μηχανήματα, λάσπες και χώματα. Αφετέρου η προστασία του Παγασητικού, στην οποία θα συνέβαλε το έργο, δεν θα υπάρξει.
Είμαστε βέβαιοι ότι η σοφή Δημοτική Αρχή του Δήμου μας θα βρει τρόπο να προστατεύσει τον Παγασητικό, πιθανόν φυσώντας τα λύματα ώστε να απομακρύνονται από τις ακτές και θα μετατρέψει, όπως έχει υποσχεθεί, το πάρκο μας σε παράδεισο, για να το χαιρόμαστε εμείς οι ιθαγενείς, οι οποίοι βέβαια, κατά την ευγενική Δημοτική μας Αρχή, είμαστε και μπαχαλάκηδες.
Αλλά δεν πειράζει, ας γίνουν όλα αυτά που έχει υποσχεθεί. Εμείς ως ιθαγενείς είμαστε ολιγαρκείς και φυσικά δε μας λείπει και το χιούμορ!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.