Μήνυση κατά δύο από τη μητέρα του αγνοούμενου Γ. Καραμιχαηλίδη

Μήνυση κατά δύο ατόμων που το μοιραίο βράδυ της 30ης Αυγούστου 2016, που εξαφανίστηκε ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης στην Αλόννησο, για έκθεση σε κίνδυνο, κατέθεσε σήμερα στα Δικαστήρια του Βόλου η μητέρα του Ματούλα Κοτρώτσου.
Η μητέρα του άτυχου άνδρα που από τότε που ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές στη Μαγνησία, αγνοείται, συνοδευόταν από δύο δικηγόρους και σε δηλώσεις της τόνισε ότι θα έρχεται στο Βόλο μέχρι να βρει άκρη για το παιδί της.

«Ευχαριστώ τους δικηγόρους κ.κ. Διαλυνά και Δεσύλλα και ελπίζω να βγει άκρη σύντομα. Κάνω έκκληση να μιλήσουν επιτέλους. Ότι έγινε, έγινε δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται. Πρέπει να βρεθεί άκρη. Να βγούνε και να μιλήσουν και να πούνε αυτά που λένε όταν δεν είναι οι κάμερες μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται και μου λένε ότι υπάρχει κάποιος που φταίει κι είναι στην Αλόννησο. Αν έχουν κάτι να πούνε να μιλήσουνε αλλά όχι αόριστα να μιλάνε για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω που να βρω το παιδί μου», δήλωσε η κ. Κοτρώτσου.

Σε ερώτηση τι πιστεύει η μητέρα του ότι έχει συμβεί, η μητέρα του 30χρονου απάντησε «Με όλα αυτά που έχω ακούσει και που μίλησαν κάποιοι άλλα ντ’ ‘αλλων, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος μου δεν βγήκε από τη θάλασσα. Κάποιος θα τον έβρισκε».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σπ. Δεσύλλας δήλωσε ότι κατατέθηκε μήνυση μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων ατόμων που επέβαιναν σε φουσκωτό και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο, για το λόγο ότι άφησαν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να μην τον εγκαταλείψουν, αλλά έχουν προκύψει κι άλλα στοιχεία. «Μετά την εκπομπή της κ. Νικολούλη, άνοιξαν πολλά στόματα, μίλησαν πολλοί και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Όλα τα στοιχεία έχουν συμπεριληφθεί, έχουμε απομαγνητοφωνήσει κομμάτια από συνομιλίες που είχε η κ. Νικολούλη. Ζητάμε επίσης, τα ρούχα του να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, να γίνει αναπαράσταση στην Αλόννησο και με εισαγγελική παραγγελία το ειδικό κλιμάκιο του Λιμενικού των υποβρυχίων αποστολών να κάνει εκτεταμένη έρευνα γιατί πιστεύουμε ότι και σήμερα θα βρεθούν κι άλλα στοιχεία», τόνισε ο δικηγόρος.

Κληθείς να εκτιμήσει αν ο 30χρονος Γιώργος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ο κ. Δεσύλλας απάντησε ότι «δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά τα στοιχεία δυστυχώς εκεί οδηγού. Είναι πολύ περίεργη υπόθεση. Το λιμάνι της Αλοννήσου είναι μικρό λιμάνι. Η περίοδος που έγινε η εξαφάνιση, υπήρχαν αρκετά σκάφη, είναι αδιανόητο να μην τον βρήκε κάποιος κι αν πνίγηκε θα έπρεπε να βρούμε τη σορό του. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.