Ν. Χαυτούρας: Σκοπός του κ. Αντωνιάδη να απαξιώσει την κινητοποίηση

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ανωνιάδη, στη διάρκεια κινητοποίησης των επαγγελματιών έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας, που δηλώνει ότι δεν του επιτέθηκε φραστικά, απλά κάλεσε τους πολίτες να εκφράσουν την αγωνία τους για την φτωχοποίηση της κοινωνίας στο πρόσωπό του και τον κατηγορεί ότι ήθελε να απαξιώσει την κινητοποίηση.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Χαυτούρας τονίζει:
«Πρόκειται για θέατρο του παραλόγου από την πλευρά στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικού στελέχους, όπως πρόεδρος συντήρησης και τροχαίου υλικού του ΟΣΕ που έχει διοριστεί από την κυβέρνηση. Πρακτικές Χουλιγκανισμού και μπαχάλακηδων η κομματική παρέα του κυρίου θιγόμενου χρησιμοποιούσε, παίζοντας τον αγανακτισμένο απέναντι στα μνημόνια που τώρα ακολουθούν πιστά. Αυτός προκάλεσε με την δική του συμπεριφορά, που ήταν προκλητική και επιθετική.

Σκόπιμα κάθισε ακριβώς στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ όπου κατέληγε η διαμαρτυρία. Είναι κυβερνητικό στέλεχος και σκοπός του ήταν να προκαλέσει να υπονομεύσει και να προπαγανδίσει και τέλος να απαξιώσει την κινητοποίηση Δημιουργώντας ο ίδιος το επεισόδιο για να το παίξει θύμα ότι προπηλακίστηκε και να ζητήσει προστασία από την αστυνομία, πετυχαίνοντας την απαξίωση του μηνύματος της κινητοποίησης που ήταν και είναι οι εγκληματικές πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση της αριστεράς και πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα Με προσέβαλε με τις δηλώσεις του, ήταν όλα ψέματα και συκοφαντικά εις βάρος της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητάς μου. Οι πολίτες που ήταν εκεί γνωρίζουν την αλήθεια. Αυτές τις πρακτικές αποπροσανατολισμού χρησιμοποιούν όλοι αυτοί, που διασύρουν την αριστερά κακοποιούν την αλήθεια, βαφτίζοντας το μαύρο άσπρο.

Δεν έκανα καμία φραστική επίθεση στο κυβερνητικό στέλεχος του σύριζα Αυτό που έκανα όταν τον είδα να κάθεται στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα και προκλητικά, κάλεσα τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν πολιτισμένα και να εκφράσουν την αγωνία τους για την φτωχοποίηση της κοινωνίας στο πρόσωπό του.

Τέλος όσες προσπάθειες φίμωσης της ελευθερίας της έκφρασης της δημοκρατίας και αν γίνουν από τους δήθεν δημοκράτες και ψευτοαριστερούς θυμίζουν ακραίες μορφές ολοκληρωτικού καθεστώτος. Οι πολίτες θα αφυπνιστούν και θα συσπειρωθούν, και θα ανατρέψουν τις πολιτικές λιτότητας και γενοκτονίας Ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.