Νέα ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ΧΥΤΑ λόγω μη απαρτίας

Νέα ματαίωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε σήμερα το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εναπόθεση αποβλήτων στον ΧΥΤΑ, καθώς παραβρέθηκαν 21 σύμβουλοι, ενώ για να γίνει η συνεδρίαση απαιτούνταν η παρουσία 25 συμβούλων. Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων Χρήστος Στεφόπουλος είπε προς τον πρόεδρο Γιώργο Μουλά ότι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας υπογράφουν και δεν παρίστανται (απουσίαζαν τρεις από τους υπογράφοντες) δηλώνοντας ότι «μας έχουν χεσ….»!
Το λόγο πήρε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη που του απάντησε ότι «εγώ σε έχω χεσ…», ενώ τον ρώτησε αν έχει πληρώσει τα χρέη του προς το Δήμο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, στις 2 το μεσημέρι, θα γίνει πρώτα η συνεδρίαση που ζήτησαν οι μειοψηφίες και θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση.

Εκ μέρους της πλειοψηφίας, στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Μέριμνας Τάσος Μπατζιάκας και Κοιμητηρίων Χρήστος Στεφόπουλος και οι σύμβουλοι Γ. Πράττος, Κ. Γανωτής και Στ. Κάλλης
Εκ μέρους των μειοψηφιών παραβρέθηκαν οι Μαρ. Πατσιαντάς, Νατάσα Οικονόμου, Φ. Λαμπρινίδης, Απ. Παπατόλιας, Ν. Στόικος, Μιχ. Μιτζικός, Θ. Τσαλούχας και οι ανεξάρτητοι Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Φωτεινή Κοκκινάκη, Ι. Αποστολάκης, Κ. Γαργάλας, Θ. Διαμαντένιας, Γ. Λαΐνας και Αχ. Καλυβιώτης.
Από τους υπογράφοντες το αίτημα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απουσίαζαν οι Ματθαίος Δραμητινός, Γ. Μολοχίδης και Ν. Κανελλής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.