Παραμένουν τα προβλήματα με την υδροδότηση στον Βόλο

Θα μειώσει πιέσεις νερού πάλι η ΔΕΥΑΜΒ…

Παραμένουν τα προβλήματα με την υδροδότηση στον Βόλο, όπως και τα παράπονα των συμπολιτών, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα, έχουν συμπληρώσει αρκετά 24ωρα χωρίς νερό, όχι μόνο λόγο σπασμένων σωληνώσεων, αλλά και εξαιτίας των διακοπών ή τη μείωση της πίεσης που δρομολογούσε η ΔΕΥΑΜΒ.
Το πρόβλημα μάλιστα εντείνεται περισσότερο, για τους ενοίκους των πολυκατοικιών, υψηλών ορόφων, αφού λόγω της μείωσης της πίεσης, δε φθάνει η παροχή του νερού.
Όπως σημείωνε χθες η δημοτική αρχή, «με την κακοκαιρία να συνεχίζεται και τα προβλήματα της υπερκατανάλωσης νερού να εμφανίζονται και πάλι η ΔΕΥΑΜΒ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει από νωρίς σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα σε μείωση της πιέσεως του νερού, προκειμένου να προστατεύσει τη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και των δεξαμενών, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Δήμου Βόλου.
«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, ώστε η κατάσταση να αντιμετωπιστεί όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, υπό τις παρούσες εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Κανονικά η υδροδότηση»
Σε προηγούμενο δελτίο Τύπου πάντως, αναφέρονταν ότι «σε ό,τι αφορά το θέμα της υδροδότησης, ήδη η ΔΕΥΑΜΒ υδροδοτεί χωρίς κανένα πρόβλημα το σύνολο των καταναλωτών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα.
Όσοι ακόμη αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να αναζητήσουν την ύπαρξη βλαβών στο εσωτερικό δίκτυο των ακινήτων τους, αλλά και στην περίπτωση αυτή μπορούν να απευθύνονται στην επιχείρηση για να τους δοθούν συμβουλές, αλλά και κάθε δυνατή βοήθεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.