Πλάνα δύο αεροπορικών εταιρειών για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου

Ξεκίνησε κρατήσεις η «Condor Air» και αναμένεται η «TUI Fly»

Στα πλάνα της Γερμανικής αεροπορικής εταιρίας «Condor Airlines» και της «TUI Fly» Βελγίου, βρίσκεται το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου για την τουριστική περίοδο του 2017, καθώς ήδη ξεκίνησαν οι πωλήσεις εισιτηρίων ηλεκτρονικά και το ενδιαφέρον για την περιοχή μας, θα δείξει αν τελικά δημιουργηθούν γραμμές Μόναχο – Βόλος και Βρυξέλλες – Βόλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία Condor επεκτείνει το θερινό πρόγραμμα του 2017 προς Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Κροατία και Βουλγαρία. Μεταξύ των νέων πτήσεων, περιλαμβάνεται η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Φρανκφούρτη δυο φορές την εβδομάδα, οι εβδομαδιαίες πτήσεις από Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη και Ανόβερο στη Λάρνακα και από τη Φρανκφούρτη στην Πάφο.
Η Condor είχε δείξει ενδιαφέρον και για το καλοκαίρι που πέρασε, για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, αλλά οι πελάτες της εταιρίας δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Κεντρική Ελλάδα. Τελικά, το προηγούμενο Πάσχα πέρασε ως χρονικό σημείο κλειδί που είχε οριστεί και τελικά δεν ανακοινώθηκε γραμμή-σύνδεσης με τη Γερμανία από την εταιρία.
Για το 2017 φαίνεται να ισχύουν τα ίδια και, το ενδιαφέρον των Γερμανών τους επόμενους μήνες, για την περιοχή μας, αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο για την επιλογή του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου, προκειμένου να γίνεται ένα δρομολόγιο εβδομαδιαίως με το Μόναχο, κάθε Σάββατο.
Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και με την TUI Fly Βελγίου, που επίσης κάνει ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων και, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, φέρεται να είναι θετική για μια νέα γραμμή Βρυξέλλες – Ν. Αγχίαλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.