Προσφορά σχολικού υλικού στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Aπό τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου «ΑΡΓΩ»

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ο Ροταριανός Όμιλος Βόλο «ΑΡΓΩ», στα πλαίσια της δράσης προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, παρέδωσε σχολικό υλικό για την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου στην Παιδόπολη Αγριάς και ενημερώθηκε για το έργο της. Όπως αναφέρεται, «το Παράρτημα στο Βόλο, για 18 χρόνια στηρίζει τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειές τους, προσφέροντας θεραπευτικά προγράμματα σε τουλάχιστον 70 παιδιά ετησίως.

Το υλικό παρέδωσαν οι ροταριανοί: ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου «Αργώ» Σπυρίδων Δεσύλλας , ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Θεόδωρος Ανδρέου και ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Αθανασαράκης.

Η υπεύθυνη Παραρτήματος, κα Σταυρούλα Ευαγγέλου ευχαρίστησε τον Όμιλο για την προσφορά, τονίζοντας την μεγάλη ανάγκη των παιδιών για τα σχολικά υλικά στις δύσκολες αυτές μέρες.

Την δράση του Ομίλου μας, ενίσχυσε με σχολικό υλικό και ο προ -πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Απόστολος Αγιώτης. Τον ευχαριστούμε.

Το Ρόταρυ, κατ΄ εξοχήν ανθρωπιστική οργάνωση, έχει για βασικό στόχο την βοήθεια στο συνάνθρωπο από την ίδρυση του το 1905. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδία καλή σχολική χρονιά 2016-2017».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.