Σφράγισε κοινόχρηστη βρύση στην Πορταριά η ΔΕΥΑΜΒ

Με τη συνδρομή αστυνομικής δύναμης και δημοτικών συμβούλων

Στη σφράγιση κοινόχρηστης βρύσης στην πλατεία της Πορταριάς προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η ΔΕΥΑΜΒ, χωρίς να έχει ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση από το δ.σ. της επιχείρησης. Το συνεργείο που έκλεισε τη βρύση συνοδευόταν από αστυνομικές δυνάμεις και από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολο Γαλάτη και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων Απόστολο Μαλαματίνη.

Παρούσα στην όλη διαδικασία ήταν νομική σύμβουλος ομάδας κατοίκων της Πορταριάς, οι οποίοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά όσων, αυθαίρετα όπως υποστηρίζουν, κάνει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της επιχείρησης με το νερό της περιοχής. Οι κάτοικοι έχουν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας, μεταξύ άλλων, την διακοπή της χλωρίωσης του νερού της Πορταριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr ετοιμάζονται και άλλες νομικές ενέργειες από πλευράς των κατοίκων της περιοχής, οι οποίες θα εντείνουν ακόμη περισσότερο τον ιδιότυπο “πόλεμο” που ξέσπασε μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων των ορεινών περιοχών του Δήμου Βόλου με αφορμή το θέμα της άρδευσης και επεκτάθηκε και στο θέμα της ύδρευσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.