Στο Σύλλογο Νεφροπαθών Βόλου αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ

Στο πλαίσιο της δράσης "Κανένας στο περιθώριο"

Το Σύλλογο Νεφροπαθών Βόλου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, στο πλαίσιο της δράσης «Κανένας στο περιθώριο» που έχει αναπτύξει το κόμμα. Πρόκειται για την τέταρτη στη σειρά επαφή που έκανε το κόμμα μετά τις αντίστοιχες επισκέψεις σε Γηροκομείο, Άσπρες Πεταλούδες και “Ιππόκαμπο”. Η δράση έχει σαν στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, την ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς και τις αδυναμίες που υπάρχουν στο Νοσοκομείου Βόλου. Πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να βοηθήσει του φορείς που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και δεν λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση. Γι’ αυτό το σκοπό θα αναληφθούν πρωτοβουλίες προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά σύλλογοι όπως αυτός των νεφροπαθών. Πρόθεση ούτως η άλλως της Νέας Δημοκρατίας είναι, από τις επαφές που ήδη έχει κάνει στο πλαίσιο της δράσης “Κανένας στο περιθώριο” να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μόλις αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, να προβεί σε ενέργειες για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Μπουκώρο, τον πολιτευτή της ΝΔ και περιφερειακό σύμβουλο κ. Γιώργο Καλτσογιάννη, την Περιφερειάρχη Θεσσαλίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελένη Κοπάνου, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βόλου κ. Δημήτρη Βαΐτση, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ΔΗΜΤΟ Αλμυρού κ. Γιάννη Μαμούρα, τον υπεύθυνο τομεάρχη της ΝΟΔΕ για την υγεία Θανάση Κωτούλα, τους πολιτευτές Χρήστο Χρόνη και Έλενα Αντωνοπούλου και την πρόεδρο ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου κα Αθηνά Ελευθερίου.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΡΑΣΗ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.