Υπό αστυνομικό κλοιό έφυγε το συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ από τις Σταγιάτες

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στις Σταγιάτες, όπου οι κάτοικοι αντέδρασαν στην εμφάνιση συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ για την τοποθέτηση χλωριωτή στη δεξαμενή ύδρευσης, το οποίο εγκλώβισαν και απαιτήθηκε παρουσία της Αστυνομίας για να αποχωρήσει από το χωριό. Κάτοικοι του χωριού ζήτησαν ενημέρωση και ο πρόεδρος της επιχείρησης Απ. Γαλάτης απείλησε το μέλος της Κίνησης Πολιτών ια το νερό Βαγγέλη Γαλανόπουλου με μήνυση.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Γαλανόπουλο, από νωρίς το πρωί, με την άφιξη του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κεντρική δεξαμενή.

«Όλοι οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, ήταν εξοργισμένοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσουν από το σημείο, αν δεν τους εξηγήσουν βάσει ποιου νόμου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και τοποθέτησαν χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενή του χωριού», είπε το μέλος της Κίνησης Πολιτών για το νερό.
Στο σημείο πήγε και η Αστυνομία, για να διευκολύνει την αποχώρηση του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ, λίγο μετά τις 11 το πρωί, καθώς οι κάτοικοι είχαν φράξει το δρόμο.
Ο κ. Γαλανόπουλος, δήλωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γαλάτη, κατέληξε σε μια επίθεση σε βάρος του, ενώ τον απείλησε ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Τελικά αντιπροσωπεία των κατοίκων των Σταγιατών κατέβηκε στη ΔΕΥΑΜΒ για να ενημερωθεί για την κίνηση να τοποθετηθεί χλωριωτής στην δεξαμενή ύδρευσης του χωριού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.