Αποτελέσματα και σκόρερ της Β’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 10/04)

Για την 3η αγωνιστική πλέι οφ και πλέι άουτ

Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ άνοιξε η κυριακάτικη αυλαία στη Β’ ΕΠΣΘ, με δύο πρωινά παιχνίδια να ολοκληρώνονται νωρίς.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Ιάσων Άλλης Μεριάς να επικρατήσει εκτός έδρας 1-4 σε βάρος του Άνθιμου Γαζή.

Από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μπάλλας έκανε το 0-1 μόλις στο 1ο λεπτό με πλασέ, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 23’ ο Νταφόπουλος έκανε το 0-2. Σειρά είχε στηη συνέχεια ο Άνθιμος Γαζής να σκοράρει στο 44’ με πλασέ του Καραγιαννόπουλου από το ύψος του πέναλτι, αλλά στη συνέχεια ο Ροδοβίτης με δύο τέρματα στο 65’ και στο 73’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.  Δύο δοκάρια από εκεί και πέρα είχαν οι γηπεδούχοι με τους Καράι στο 25’ και στο 33’ με κεφαλιά του Χασιώτη που σταμάτησε στην οριζόντια δοκό.

Εύκολο αποδείχθηκε και το έργο της ΕΛ Νηλέας στην έδρα του Πανιωνίου επικρατώντας 1-3. Στο 5’ ο Μακρής με προβολή σε κόρνερ του Κουβαρά έκανε το 0-1, ενώ στη συνέχεια στο 41’ μετά από λάθος της άμυνας ο Ασλάνογλου έκανε το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα (44’) με ασίστ του Γκογκινούδη έγινε το 0-3, σκορ του ημιχρόνου.

Ο Πανιώνιος απλά μείωσε στο τελικό 1-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπάκη στο 50’.

Αχιλλέας Αχ.-Ν.Α. Νίκης 1-5
Εύκολο απόγευμα είχαν οι Ν.Α Νίκης στο Αχίλλειο επικρατώντας με 1-5. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Σιαφαρίκα στο 12’, όταν με ατομική ενέργεια πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία. Στο 16’ με σουτ έξω από την περιοχή ο Βούλγαρης έγραψε το 0-2, ενώ στο 25’ και πάλι ο Σιαφαρίκας με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-3. Στο 30’ ήταν η σειρά του Πέτρου με πλασέ να χριστεί σκόρερ για το 4-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 50’ ο Άγκλι με πλασέ έκανε το 0-5, για να πετύχει το γκολ της τιμής ο Αχιλλέας Αχιλλείου με τον Μαλλιαρό στο 70’.

Μαγνησιακός-Μικροθήβες 6-0
Ο Μαγνησιακός επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΘ μετά από τρία χρόνια απουσίας και μάλιστα μετά το εμφατικό 6-0 επί των Μικροθηβών. Μόλις στο 1’ ο Βασιλείου με μονοκόμματο σουτ στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του έταιρου μπακ Κρανιά, έκανε το 1-0. Στο 18’ ο Ίμπρα έκανε ατομική προσπάθεια και έβγαλε την ασίστ για τον Νούσια ο οποίος από κοντά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου, ενώ στο 26’ ήταν σειρά του Ροδίτη για το 3-0. Στο 75’ ο Γκλαβίνης έκανε το 4-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κέκια, ενώ στο 80’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Χρηστίδη. Το 6-0 ήταν και το «κερασάκι» στην τούρτα για όλη τη χρονιά, με τον Κέκια να πιάνει σουτ από τα 35 μέτρα και να στέλνει τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας, στο 87’.
Ο Θάνος Θεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα τόνισε στο magnesiasports για την προσπάθεια της ομάδας του όλη τη χρονιά «ο στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος και δεν το κρύψαμε από την αρχή της χρονιάς. Αυτή η άνοδος είναι η δικαίωση των κόπων μας το τελευταίο ενάμιση χρόνο κι ευελπιστούμε ότι τη νέα χρονιά θα μπουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά. Θέλουμε να παραμείνουμε στην Α’ και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο». Πλέον απομένει ένας αγώνας ακόμα, στην έδρα του Νηλέα, όπου ο νικητής θα αναδειχθεί και πρωταθλητής στη Β’ ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.