Τζήμας: «Ο Κατσιαμήτας είχε προβλήματα με τον Πιερικό»

Για την ακύρωση της μεταγραφής του Κατσιαμήτα μίλησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Νίκης κ. Τζήμας, που φιλοξενήθηκε στο Blue Star.
Η τοποθέτησή του ήταν η εξής: «Ο Κατσιαμήτας είχε κάποια προβλήματα να αντιμετωπίσει με τον σύλλογο, στον οποίον ανήκει και υπό αυτό το πρίσμα είχαμε και εμείς προβλήματα. Έγιναν οι συζητήσεις πραγματικά με τον προπονητή, γιατί του έχω δώσει το ελεύθερο, και από τη στιγμή που υπάρχει ενημέρωση προς το πρόσωπό μου για έναν παίκτη μπορεί να ανακοινώνεται. Ο Κατσιαμήτας είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ο οποίος για άλλους λόγους δεν μπορεί να έρθει στην ομάδα μας. Η πόρτα δεν κλείνει, είναι ανοιχτή, μπορεί να γίνει αύριο, μπορεί να γίνει μεθαύριο. Αν όμως η Νίκη έχει τακτοποιήσει τη θέση αυτή (σ.σ. δεξιού εξτρέμ) με κάποια άλλα παιδιά, τότε ίσως να γίνει η συνεργασία κάποια άλλη στιγμή.

Ως διοίκηση και ως προπονητικό επιτελείο δεν αλλάζουμε το πιστεύω μας ότι θέλουμε ταχύτατους και νέους ποδοσφαιριστές, για να αφήσουμε και προίκα. Ποντάρουμε στην πολύ καλή προπόνηση, γιατί και οι προπονητές παίρνουν τα πρωταθλήματα. Τιμάμε τον προπονητή μας και ας αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει το έργο του. Τον Αύγουστο να περιμένετε όχι τα ονόματα, αλλά άτομα που θα δώσουν λύσεις σε καίριες θέσεις».
Παράλληλα, ανέφερε: «Μερικοί νομίζουν ότι παίζουμε στην Α’ Εθνική και πως αν έχουμε παίκτες από τη Β’ Εθνική, τότε θα βγούμε κατηγορία. Με στεναχωρεί που αυτός ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα του και έχει δώσει τον οβολό του πληγώθηκε. Αλλά να μη μείνουμε στο παρελθόν, να πάμε στο τώρα και να δημιουργήσουμε. Μην περιμένουμε να δημιουργήσει ένα άτομο μόνο και εμείς να πάμε μόνο στη χαρά, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι από τώρα. Μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο και για έναν κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Μέχρι τώρα οι παράγοντες γνώριζαν, αλλά δεν έλεγαν την αλήθεια. Τώρα δε συμβαίνει αυτό.

Δε θα πετάξουμε τα χρήματα σε έναν ποδοσφαιριστή ή μία προετοιμασία. Έχουμε άλλες ανάγκες και θα τις υλοποιήσουμε. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε κάνει έργο. Είπαμε για το λεωφορείο και θα το κάνουμε. Ξοδεύονται πολλά χρήματα στις μετακινήσεις. Έχουμε αυτή τη στιγμή 20 ποδοσφαιριστές. Έχουν δοθεί προκαταβολές, έχουν γίνει τα πάντα, πράγματα που δε γίνονταν για χρόνια. Όλα είναι σχεδιασμένα, δεν έχουμε ξεφύγει από τίποτα, ίσα-ίσα κάνουμε παραπάνω απ’ αυτά που εξαγγείλαμε. Αν είναι νοικοκυριό, να παίρνουμε συνεχώς παίκτες και να δημιουργούμε χρέη, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει το καράβι, και να πλένουμε με το πλυντήριο του 1964, τότε πάω πάσο».
Επίσης πληροφόρησε ότι θα γίνει συνάντηση την επόμενη βδομάδα με όλα τα τμήματα της Νίκης και τον κ. Φάτση («μας ενδιαφέρει ο σύλλογος μας να φτάσει στα 1500 παιδιά», τόνισε), ενώ εκτίμησε ότι τελικά δε θα αρχίσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως λέει η προκήρυξη: «Αναγγέλθηκε ότι 11 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα, να ξέρετε ότι θα πάμε μία βδομάδα ή δύο πίσω, πάντα έτσι γίνεται. Το γήπεδό μας έχει ετοιμαστεί για την προετοιμασία. Έχουν προγραμματιστεί τα πάντα, γίνονται κινήσεις μελετημένες. Θα γίνει και η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών, αλλά στο πλαίσιο της κατηγορίας, δε θα κάνουμε φρου φρου κι αρώματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.