Τρεις παίκτες το απόλυτο στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί να μην έχουμε διανύσει ακόμη το 1/3 του πρωταθλήματος στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αφού έχουν διεξαχθεί οκτώ αγωνιστικές, αλλά από την πρώτη οκτάδα των παιχνιδιών προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον φετινό Ολυμπιακό Βόλου, όπως την προσφορά των παικτών του και ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν τις κολώνες της ομάδας.

Ασφαλώς από την αρχή, από τα φιλικά θα λέγαμε κιόλας, φάνηκε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν με μικρές προσθαφαιρέσεις ένα σταθερό κορμό, που δεν αλλάζει εύκολα. Από αυτόν τον κορμό, στον οποίον θα βρισκόταν ο Ντα Κόστα, αν δεν τραυματιζόταν, ξεχωρίζουν τρεις ποδοσφαιριστές, που έχουν καταφέρει να έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο, δηλαδή να παίξουν και στα οκτώ ματς, χωρίς να αντικατασταθούν ούτε λεπτό.

Αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Κατσούλης, ο κεντρικός αμυντικός Κωστόπουλος, αλλά και το πολυεργαλείο που λέγεται Σταύρου και ο οποίος έχει αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας, της μεσαίας γραμμής, ως επιτελικός αλλά και ως αμυντικός μέσος.

Το ίδιο θα μπορούσε να είχε καταφέρει και ο Οικονόμου, αν δε γινόταν αλλαγή τρία λεπτά πριν το τέλος στο ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη, αλλά και ο Τέλλος, που στην αναμέτρηση με την Αμβρακία Κωστακιων αντικαταστάθηκε στο 53’. Πάντως και οι δυο τελευταίοι έχουν κάνει το 8/8 ως βασικοί.

Από κει και πέρα το απόλυτο των συμμετοχών έχουν κι άλλοι παίκτες αλλά με λιγότερα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, όπως ο Πότσι, που έχει ξεκινήσει τα επτά ως βασικός, αλλά έγινε αλλαγή στα τρία, ο Φλίγκος, που έχει γίνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά, περισσότερο για να πάρει το χειροκρότημα, σε πέντε αγώνες, αλλά και ο Αναστασίου, που έχει περάσει σε έξι ματς αλλαγή και στα δύο βγήκε νωρίς, με την Ιστιαία στο ημίχρονο και με τον Απόλλωνα Λάρισας στο 30’. Από κει και πέρα υπάρχουν οι Δωματάς Στουρνάρας και Μπρίτος με επτά συμμετοχές.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Πέμπτης του Ολυμπιακού δεν περιελάμβανε κάτι νεότερο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, καθώς άπαντες προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τον Ζώνα, που κάνει το ατομικό του πρόγραμμα, με τη μέρα που θα επιστρέψει απόλυτα υγιής και θα τεθεί στην υπηρεσία του Παναγιώτη Τζαναβάρα να πλησιάζει.

Το φιλικό του Σαββάτου με τη Βέροια είναι ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις και γεμίζει γι’ αυτούς το κενό που προκύπτει λόγω αγωνιστικής διακοπής, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα υπήρχε για τους ερυθρόλευκους εξαιτίας του αποκλεισμού τους στο Κύπελλο, αλλά πλέον ισχύει για όλες τις ομάδες μετά την αναστολή, που αποφάσισε η ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.