Πενταετές πλάνο στον Σαρακηνό με σκοπό τη δημιουργία αθλητικού κέντρου

Ο πρόεδρος του Σαρακηνού, Θοδωρής Γκλαβίνης

Πενταετές πλάνο, που θα ξεκινήσει με την ανακατασκευή των αποδυτηρίων και του χλοοτάπητα με βάση ποσό που θα εγκριθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής (31/8) και θα τελειώσει με τη δημιουργία ενός πλήρους αθλητικού κέντρου, έχουν βάλει στον Σαρακηνό.

Όσο κι αν το σχέδιο φαντάζει μεγαλεπήβολο, σε επικοινωνία που είχε το Magnesiasports με τον πρόεδρο του Σαρακηνού, Θοδωρή Γκλαβίνη, μας τόνισε ότι έχουν προχωρήσει συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές, που θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια, η οποία παράλληλα θα δώσει και αγωνιστική ώθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την άνοδό του σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Μάλιστα, σκοπός των ανθρώπων που θα βάλουν τα χρήματά τους είναι, εκτός από την κατασκευή κερκίδων, στον χώρο του οικοπέδου που στεγάζεται το γήπεδο να χτίσουν και ξενοδοχείο, κάνοντας μία πολύ «δυνατή» επένδυση.

Τα παραπάνω είναι βεβαίως ακόμη σε επίπεδο συζητήσεων, ωστόσο όλα δείχνουν πως το επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις σε κάτι που φαινομενικά είναι πολύ δύσκολο, αλλά οι διοικούντες πιστεύουν ότι έχουν τον τρόπο να το πετύχουν.

Πάντως, αυτό που ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα τους ανθρώπους του συλλόγου είναι να εγκριθεί και τυπικά το ποσό από την Περιφέρεια για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο… Μέχρι μάλιστα να ολοκληρωθούν τα έργα η διοίκηση έχει αποφασίσει η παρακολούθηση των προπονήσεων για τα παιδιά της ακαδημίας να είναι δωρεάν.

Τέλος, να σημειωθεί σε αγωνιστικό επίπεδο πως την Τετάρτη (29/8) ο Σαρακηνός επικράτησε σε φιλικό του Αστέρα Ριζομύλου εκτός έδρας με 5-1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.