Φάτσης: Ήταν χρυσή ευκαιρία να πάρει ζωή το Πανθεσσαλικό, αλλά…

Τις ευχές του για το 2019 έκανε ο Στέργιος Φάτσης, μιλώντας στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, ενώ εξέφρασε τη στεναχώρια του, που τελικά δε θα διοργανωθεί στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό, αλλά στην Πάτρα και το Παμπελοποννησιακό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις. Η απόφαση αυτή πάρθηκε πριν από περίπου δύο βδομάδες.

Αρχικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης ευχήθηκε: «Να ευχηθώ το πολυτιμότερο αγαθό, που είναι η υγεία, σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και σε όλους τους παράγοντες των σωματείων και ένα 2019 χωρίς προβλήματα για όλους τους συλλόγους και για όλους τους ανθρώπους, αν είναι δυνατόν, και ειδικότερα στον σύλλογό μας όλα τα τμήματα να πετύχουν ό,τι στόχο έχουν θέσει από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς”.

Ερωτώμενος για τον στίβο, καθώς είναι γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, αλλά και έφορος του αντίστοιχου τμήματος της Νίκης Βόλου, ο κ. Φάτσης ανέφερε: «Εκτός από τον Γ.Σ. Βόλου και η Νίκη έχει μία διαρκή ανοδική πορεία, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για όλο τον νομό. Η απόφαση να εξοπλιστεί το Πανθεσσαλικό με όργανα, για να γίνονται μεγάλοι αγώνες, επίσης είναι ένα από τα πολύ θετικά στοιχεία. Θα γίνει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ιούνιο, δυστυχώς όμως με στεναχώρησε πάρα πολύ ότι, ενώ είχαμε τις διαβεβαιώσεις πως θα γίνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Πανθεσσαλικό, την τελευταία στιγμή ανατράπηκαν τα δεδομένα και θα γίνει στην Πάτρα. Θα ήταν μία χρυσή ευκαιρία το Πανθεσσαλικό να έπαιρνε ζωή και να έρχονταν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα στο κορυφαίο επίπεδο. Ελπίζουμε όμως ότι το 2019 θα μπει στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ το Πανθεσσαλικό, γιατί ο στίβος του Πανθεσσαλικού είναι πιστοποιημένος από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου. Άρα είναι κρίμα αυτό το στάδιο να μην υποδέχεται μεγάλους αγώνες και να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να δει μεγάλους αθλητές από κοντά».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.