«Τελικός» στην Πόλη για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η αποψινή βραδιά στο Champions League, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων, μπορεί να μην περιλαμβάνει κάποιο σούπερ ντέρμπι, έχει όμως αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Εκείνη που ξεχωρίζει είναι η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, που θα ουσιαστικά αποτελεί «τελικό» για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και το μέλλον της στη φετινή διοργάνωση.

Η «βασίλισσα» μετρά μόλις έναν βαθμό ύστερα από τους δυο πρώτους αγώνες της, ενώ ταξίδεψε στην Τουρκία προερχόμενη από την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα (0-1 στη Μαγιόρκα).

Βίοι αντίθετοι, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ φιλοδοξούν να κάνουν το «3Χ3» και ουσιαστικά να εξασφαλίσουν από αυτή την εβδομάδα την πρόκριση στη φάση των «16».

Η Παρί θα παίξει στο Βέλγιο με πολύ καλή φέτος Μπριζ, η Σίτι θα υποδεχθεί την Αταλάντα, ενώ ο Άγιαξ έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο, καθώς θα συναντήσει στο Άμστερνταμ την Τσέλσι.

Η Σάλτσμπουργκ θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς από τη Νάπολι για τον περυσινό αποκλεισμό στους «16» του Europa League, ενώ η Ίντερ φιλοξενεί την Ντόρτμουντ κι ευελπιστεί για τη νίκη που θα τη διατηρήσει στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Τέλος, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους αναζητούν εντός έδρας νίκες που θα τις φέρουν στο κατώφλι των «16», απέναντι σε Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (22/10):

1ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν
22:00 Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης
2ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Ολυμπιακός – Μπάγερν
22:00 Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας
3ος ΟΜΙΛΟΣ

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα
4ος ΟΜΙΛΟΣ

19:55 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν
22:00 Γιουβέντους – Λοκομοτίβ Μόσχας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.