Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Με χατ-τρικ του Κώστα Φλίγκου, που σκόραρε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του στο 17’, το 23’ και το 35’, ο Σαρακηνός στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής συνέτριψε με 7-1 τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς στο Βασδέκειο και έφτασε στους 28 βαθμούς στην Α’ ΕΠΣΘ. Τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας του Γιάννη Φασουράκη σημείωσαν στο 40’ ο Μαυρίδης, στο 65’ ο Γιαμαλής, στο 75’ Κωνσταντάκος και στο 81’ ο Αντωνίου. Για τον Ιάσονα είχε μειώσει ο Κουκουτσέλος σε 6-1 στο 76′.

Η Δήμητρα πήρε σημαντικό διπλό στο Σέσκλο με 0-2 επί της Ακρόπολης, με τον Αραπίτσα να ανοίγει το σκορ στο 50’, ενώ ο Κρανάς στο 68’ επισφράγισε τη νίκη των Ευξεινουπολιτών, που έφτασαν τους 20 βαθμούς.

Ο Τοξότης κατέκτησε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Πύρασο με σκόρερ τον Λ. Δενελάβα, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εύστοχο πλασέ στο 28’. Η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού έφτασε στους 19 πόντους.

Η Αγία Άννα επιβλήθηκε στο Olimpico με 2-1 της Αγίας Παρασκευής. Στο  52’ ο Σαράφογλου στο πρώτο του ματς ως βασικός άνοιξε το σκορ, ενώ ο Τζοβάρας στο 71’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ. Η Αγία Παρασκευή μείωσε στο 75’. O Μαυροζούμης με σουτ έξω από την περιοχή μετά από οργανωμένη επίθεση βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το πρωτοπόρο στη Β’ ΕΠΣΘ Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης στο Βασδέκειο έφτασε σε άλλη μία επιτυχία. Η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Πηλέα, όπως αποδεικνύει το τελικό 4-0. Ο Γερολυμάτος έκανε το 1-0 στο 20′ βγαίνοντας στο τετ-α-τετ, ενώ ο Κουτσούκης πολύ γρήγορα έκανε στο 22′ το 2-0 με κοντινό πλασέ και ο ίδιος στο 32′ το 3-0. Στο δεύτερο μέρος σκόραρε και ο Σεφερκόλλι.

Η Μακρινίτσα στη Β’ ΕΠΣΘ σ’ ένα παιχνίδι που διακόπηκε και ξανάρχισε τέσσερις φορές λόγω ομίχλης, κέρδισε με 2-0 στην Πορταριά την Ένωση Λεχ. Νηλέα.  Ο Καραλίδης στο 61’ έγραψε το 1-0, ενώ ο Βέρμπης στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Ρέππου είχαν και τρία δοκάρια με τους σκόρερ τους και τον Μωυσίδη.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ τον μέχρι πρότινος ισόβαθμό του Άθλο, που χρησιμοποίησε ως έδρα το γήπεδο της Σούρπης, κέρδισε ο Απόλλων Καναλίων με 1-2 και επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Μαγνησιακό, ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Α.ΠΟ.Β στους 16 πόντους. Ο Άθλος προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Πιπινή στο 31’, αλλά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έγινε το 1-1. Συγκεκριμένα στο 43’ ο Βασιλείου από δύσκολη γωνία αλλά από πολύ κοντινή απόσταση ισοφάρισε, ενώ το νικητήριο τέρμα ήρθε για την ομάδα του Χρ. Κολημήτρα στο 72’ από τον Τσιάντο, που εκμεταλλεύτηκε λάθος των αντιπάλων εντός περιοχής, έκλεψε την μπάλα και τελείωσε σωστά τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι με το σκορ στο 1-1 ζήτησαν πέναλτι για χέρι παίκτη των γηπεδούχων, αλλά και γκολ σε άλλη φάση, ισχυριζόμενοι ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Η Α.ΠΟ.Β. με δύο γκολ… από τα αποδυτήρια πέρασε με 0-2 από το Αχίλλειο κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα. Ο Τσόχας ήταν αυτός που στο 2′ και το 4′ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (7/12):

Α’ ΕΠΣΘ

Τοξότης-Πύρασος 1-0
Αγία Άννα-Αγία Παρασκευή 2-1
Ακρόπολη-Δήμητρα 0-2
Σαρακηνός-Ιάσων Α.Μ. 7-1

Β’ ΕΠΣΘ

Μακρινίτσα-Έν. Λεχ. Νηλέα 2-0

Αθλ. Κολ. Νίκης-Πηλέας 4-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Άθλος-Απόλλων Καν. 1-2

Αχιλλέας Αχ.-Α.ΠΟ.Β 0-2

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.