Φτάνει ο Μπαράνκο, αναμένεται ο Βόσνιος

Ενισχύεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Βόλο αναμένεται σήμερα το βράδυ ο Μπρούνο Μπαράνκο, με τον Αργεντίνο επιθετικό να προσγειώνεται στην Αθήνα και να περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ποντάρουν πολλά στον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έρχεται με εμπειρία από τα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής, και την οποία θέλει να μεταφέρει στην Ελλάδα και να αποδώσει τα μέγιστα στη γραμμή κρούσης των «ερυθρόλευκων».

Ο ίδιος ο Μπαράνκο πάντως εμφανιζόταν εξαρχής θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφού δεν προχώρησε η περίπτωση ομάδας από τη Σλοβενία που είχε δείξει αρχικά ενδιαφέρον. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και προσέγγισε τον εκπρόσωπο του παίκτη, φτάνοντας τελικά στην τελική συμφωνία. Εξάλλου όλοι ελπίζουν ότι η συνεργασία του Μπαράνκο και με τον συμπατριώτη του, Ερνάν Ντα Κάμπο, θα φέρει καλά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League.

Την ίδια στιγμή κλεισμένος θεωρείται ο 25χρονος Βόσνιος μέσος, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε προσφάτως ο Ολυμπιακός Βόλου και ο οποίος εμφανίζεται να έχει αρκετή εμπειρία από τα γήπεδα της Σερβίας. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι αποκαλύψεις από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας.

Σε ρυθμούς φιλικού

Έτοιμοι για το φιλικό είναι εξάλλου οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου, το οποίο θα δώσουν την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα του Πιερικού στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, με ώρα έναρξης τις 17:00.

Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο γήπεδο της Σαρακηνού, καθώς δεν θέλησαν να επιβαρύνουν τον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από την έντονη βροχόπτωση.

Η προετοιμασία από εκεί και πέρα συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να ζητά ολοένα και περισσότερα από τους παίκτες του σε καθημερινή βάση, με τη δουλειά να συνεχίζεται με φόντο την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, όποτε και αν αυτή γίνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.