Νίκη Βόλου: Κατσουράνης στο προσκήνιο!

Για διευθυντικό πόστο στην ΠΑΕ

Από τη στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αναβλήθηκαν για τη Νίκη βόλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν παρά να αφοσιωθούν στην προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι… Την ίδια ώρα, το όνομα του Κώστα Κατσουράνη έρχεται στο προσκήνιο για τη Νίκη Βόλου, με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή να φέρεται έτοιμος να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ!

Εξακριβωμένες πληροφορίες του «Μagnesiasports» αναφέρουν ότι η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών έγινε πριν το παιχνίδι με την Καλαμάτα και συνεχίστηκαν, καθώς υπήρξε εξ αρχής διάθεση για συνεργασία. Οπότε, σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, δεν αποκλείεται άμεσα η σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κώστας Κατσουράνης θα έχει διευθυντικό πόστο όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα.

Συνέχεια στις προπονήσεις

Ο αγώνας με τον Ασπρόπυργο δεν θα πραγματοποιηθεί ως γνωστόν αύριο Σάββατο, μετά τον εντοπισμό οκτώ κρουσμάτων κορωνοϊού στη γηπεδούχο ομάδα, οπότε και η Νίκη από την πλευρά της κοιτάζει τη συνέχεια. Εξάλλου η Λίγκα αναμένεται να ορίσει το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία, και τότε θα εκτίσει την ποινή που έχει λόγω καρτών ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ.

Όπως σημειώνεται, οι παίκτες της Νίκης δεν θα έχουν ρεπό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, και θα συνεχίσουν σε καθημερινή βάση τις προπονήσεις. Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ Νίκη αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.