Ανατροπή στο Στεφανοβίκειο, 2-1 ο Διαγόρας τον Θησέα Αγριάς

Μπορεί ο Θησέας Αγριάς να ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο Στεφανοβίκειο απέναντι στον Διαγορα, ωστόσο οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος, επικρατώντας 2-1, με γκολ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε για τον Θησέα Αγριάς στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βλάχος που από πολύ κοντά έκανε το πλασέ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη, μετά από σέντρα του Ιακωβίδη από τα δεξιά, και κεφαλιά-πάσα του Σιώμου. Από την άλλη, στο 29′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννη Κυρίτση από τον Γκάγκα, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τελικά, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου ισοφάρισε στο 36’, όταν ο Γιάννης Κυρίτσης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ιακωβίδης μπήκε στην πορεία της για να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο λεπτά αργότερα, ο Αλεξίου έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, ωστόσο είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κεφαλά.

Τελικά και ενώ ο Διαγόρας αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 77’ μετά από αποβολή του Αναστασίου που είδε τη δεύτερη κίτρινη για χτύπημα στον Ρακή, στο 88’ ο Γιάννης Κυρίτσης έβγαλε τη μπαλιά από δεξιά, βρήκε τον Κουβελά και αυτός σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να σκοράρει απέναντι στον Κεφαλά για το τελικό 2-1.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αρσένος): Αποστολίδης, Ναουμίδης, Γιαουπλάρι, Καραμπούζης (73’ Λάιος), Σπαθής, Αλεξίου (61’ Παπαγεωργίου), Κυρίτσης Θ., Ζενούνης (73’ Κουβελάς), Κυρίτσης Γ., Αναστασίου, Μπλέντι.
Θησέας Αγριάς (Ακτσιαλής): Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Δημητριάδης (46’ Βαν Ντε Γουίχε), Γκάγκας, Ρακής (80’ λ.τ. Νιαώτης), Χατζησταμάτης, Βουρδάκης (67’ Τσανάκας), Κοτζαθανάσης (87’ Ζάχος), Βλάχος (67’ Κατσαγεωργίου), Σιώμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.