Με το βλέμμα στο πρώτο εντός έδρας για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης…

Μετά τη γλυκόπικρη γεύση στο Μακρυχώρι 

Μία γλυκόπικρη γεύση άφησε το τελικό 2-2 απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου, για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, όπως αναφέρει στο «Magnesiasports» και ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος, αφού και ο ίδιος θεωρεί ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμη και τη νίκη.

«Η γεύση είναι από τη μία γλυκιά γιατί πήραμε τον βαθμό εκτός έδρας. Από την άλλη είναι και πικρή γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τρεις βαθμούς, αρκεί να είχαμε καθαρότερο μυαλό. Είχαμε επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό μας στο παιχνίδι, κα από ένα λάθος του διαιτητή στο πέναλτι που πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου και από ένα λάθος δικό μας στη συνέχεια, ο αντίπαλος πήρε δώρο τα γκολ που πέτυχε» ήταν το σχόλιο του Στέλιου Αρσένου. Δεν δίστασε όμως να συμπληρώσει ότι από τη συνολική εικόνα των παικτών του είναι σίγουρα ικανοποιημένος, και προφανώς κάτι ανάλογο και καλύτερο ακόμη αν γίνεται περιμένει και για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, το πρώτο εντός έδρας για φέτος, με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα Διστόμου, την ερχόμενη Κυριακή.

Επιμένοντας λοιπόν ότι οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό, ο τεχνικός της Δήμητρας Ευξεινούπολης σημειώνει ότι ο Αμβρυσσέας έχει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο, που έχει ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες αποδεικνύεται σκληροτράχηλο σύνολο. «Αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, τότε δεν θα έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτε» σχολιάζει ο Στέλιος Αρσένος.

Όσον αφορά το… απουσιολόγιο, ο προπονητής της ομάδας της Ευξεινούπολης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκου Διαμαντόπουλου, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Κάλεσμα για στήριξη από τη διοίκηση

Την ίδια στιγμή και με φόντο την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση, η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης καλεί τον κόσμο να στηρίξει την όλη προσπάθεια.

Όπως αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε στα social media: «Η φετινή προσπάθεια είναι δύσκολη και ακριβή σε κόστος. Ζητάμε λοιπόν την οικονομική βοήθεια όλων με την αγορά κάρτας φιλάθλου της Δήμητρας, για να την ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Η Δήμητρα είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση της κωμόπολής μας. Για να γίνει γνωστή και ν’ ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε λοιπόν τη δική σας στήριξη και βοήθεια. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.