“Κυβερνητικές επιδιώξεις και λαϊκές υποδείξεις”

Από τον Κώστα Παρδάλη

Kαι μόλις εξαντλήθηκε το θέμα της 3ης συμφωνίας με θεσμοποιημένη παραδοχή του ανίκανου, και ταλαιπωρημένου ηττημένου προς όφελος του ασύδοτου δανειστή νικητή, εφευρέθηκε νέος τρόπος δέσμευσης της εμπιστοσύνης λέει…
Η πλασματική εγγύηση του αέρα ως μπάνκα αληθείας της αποπληρωμής των χρεωστικών διευκολύνσεων της κομματικής χαρτοπαικτικής όχι με ιδία κομματικά οφίτσια και ατομικά θυριδιακά καταπιστεύματα, αλλά με οικονομικά και αξιακά στραγγίσματα, όλων των υπολοίπων.
Αναγκαστική και απαιτητική δίαιτα πρώτη φορά βλέπω. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι την διατροφική δίαιτα την επιλέγει ο καθένας μόνος του, ανάλογα με το ανακύπτον σωματικό και υπερβαρικό πλεονέκτημα.
Ορθά λοιπόν προβάλλεται η αναγκαστική δίαιτα, ως ρομαντικό ιδεολόγημα κοινωνικού μετασχηματισμού και απροσδιόριστης εναλλακτικής σωματοτυπίας.
Η δυναμική της πράξης αρχίζει με το θάρρος της αποδοχής της λογικής της δίαιτας ως πατριωτική πολιτική πράξη και ως προσωπική συμβολή στην κυβερνητική πρόταση.
Η ωφέλεια της αριστερής ώθησης στην αριστερίζουσα κυβέρνηση, εκτός του ότι κομίζει έναν άλλον αριστερό ρεαλισμό ενός άλλου νοήματος της πολιτικής πρακτικής, γεννά και μια άλλη δυναμική πολυμορφίας στις ήδη υπάρχουσες οικονομικές σταθερές.
Τις κάνει αμφισβητούμενες και με αφαιρετικό μειοδοτικό ορίζοντα.
Οι επιδιωκόμενες όμως πρακτικές της κοινωνικής ριζοσπαστικοποίησης και του κοινωνικού μετασχηματισμού εκτός του ότι αποτελούν από μόνες τους πολιτικές προκλήσεις και άφταστα αριστερά ανατριχιάσματα, δημιουργούν και καινούργια επαναληπτικά πεδία κομματικής αυταρέσκειας για τους επόμενους άοσμους καραγκιοζοπαίχτες με τα γεροντοκορίστικα κακιώματα, την ιδεολογική εμμηνόπαυση, την στείρα γεννητικότητα και την ζηλότυπη μοχθηρία.
Με τέτοιους πολιτικούς ταγούς, μπροστάρηδες στην αξιοπρέπεια, Δημοκράτες εκσυγχρονιστές και οραματιστές ενός νέου κοινωνικού κράτους, υπερασπιστές του λαού και ακλόνητοι προφύλακες της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι αδήριτη ανάγκη η πνευματική, η οικονομική και χειρωνακτική μας βοήθεια.
Πάντοτε με το αριστερό ή με το δεξί χέρι ανάλογα την πρόθεση, κλειστό και με ριζοσπαστική υπόδειξη την κατεύθυνση της ενδοσκέλειας δυναμικής μας πολυμορφίας, έτσι ως προσωπική συμβολή στην κάθε πολιτειακή πρόταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.