“ Άδακρυς μάχη ”

Από τον Κώστα Παρδάλη

Είναι γεγονός ότι η πατριωτική ηθική του λαού μας είναι αναχρονιστική και επομένως αντικοινωνική.
Επικρατούν ταμπού και αντιλήψεις παμπάλαιες, οι οποίες δημιουργούν αρνητική στάση στα σύγχρονα νεωτεριστικά δόγματα, επειδή είναι διαφορετικές και δεν συμβαδίζουν με την ισοπεδωμένη αξιακή κουλτούρα τους.
Είναι έξω από τα πλαίσια σκέψης των και θεωρούνται σκουριασμένες αντιλήψεις.
Κάθε τι καινούργιο αντιμετωπίζεται από μια στενόκαρδη και μεροληπτική ηθική ως υποστηρίζεται από τους θιασώτες του θεατρικού έργου, που διαχωρίζει το λογικό απ’ το παράλογο ή το θεμιτό απ’ το αθέμιτο, το αρσενικό απ’ το θηλυκό και ισοπεδώνει κάθε σκαλοπάτι προς την μεγάλη πολυκατοικία της νέας ελευθεριότητας και της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων η οποία προσδοκάται.
Θεωρείται μικροαστική και ταξική ηθική και ελπίζεται εν όψει της νέας επερχόμενης δυναμικής αντίληψης, να σπάσουν τα ταμπού της πάλαι ποτέ οικογενειακής και θρησκευτικής ηθικής και να αντικατασταθούν από ομόφυλους οικογενειακούς προσανατολισμούς ή ακόμη καλύτερα συνδυασμούς ανθρώπων και ζώων, όπως γίνεται σε όλα σχεδόν τα δημοκρατικά και προοδευτικά κράτη της Ευρώπης.
Επίσης υποστηρίζεται ότι αυτή η θρησκευτική εμμονή, θα μπορούσε να μην ήταν τόσο εμμονή και η λέξη «Πατρίδα» θα μπορούσε να μην ήταν τόσο στενά συνδεδεμένη με αυτή την έννοια της λέξεως «Μάννα», της λέξεως «Οικογένεια», της λέξεως «Ορθοδοξία».
Και τα σύνορα!
Ποια σύνορα;
Δεν θα υπάρχουν πλέον σύνορα!
Στην νέα κοινωνικοιδεολογική και πολιτική συνείδηση δεν θα υπάρχουν γεωγραφικές οικονομικές, θρησκευτικές και σεξουαλικές οριοθετήσεις, διότι η νέα κουλτούρα απαιτεί θυσίες.
Όλες οι παλιές κοινωνικές, πολιτικές, θρησκευτικές αντιλήψεις, οι οποίες αποτελούν πουριτανικές βεβαιότητες θα εκλείψουν είτε με το καλό είτε με το άσχημο.
Έχουν ξεχάσει όμως την λέξη «Ελευθερία»!
Έχουν ξεχάσει όμως όλοι αυτοί οι εμπροσθογεμείς και οπισθογεμείς πατριδοκάπηλοι πολιορκημένοι, ότι η λέξη «Πατρίδα» είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη, τον πολιτισμό και την ιστορία του λαού μας!
Έχουν ξεχάσει όλοι αυτοί οι αριστερόστροφοι κεντρώοι και δεξιόστροφοι Μαυρονταβάδες, ότι η λέξη «Οικογένεια» είναι συνυφασμένη με της συνοχή του λαού μας και η λέξη «Ορθοδοξία»… θρησκεία εθνική και άρρηκτα συνδεδεμένη με την νοοτροπία, με τον Ελληνισμό, με τα ήθη και τον συλλογικό του χαρακτήρα, με την ζωή, με το κλίμα, με τα αρώματα της γης, με τα σύμβολα και τέλος με την Ελληνική συνείδηση.
Ας αφήσουν λοιπόν αυτές τις νεωτεριστικές ιδεολογικές πλατφόρμες για τους δικούς τους ιμιτασιόν λαούς και ας ακουμπήσουν τους πισινούς τους σε όποια πλατφόρμα επιλέξουν, αρσενική ή θηλυκή, άλλωστε στην Νέα Παγκόσμια Τάξη πραγμάτων δεν θα υπάρχουν ληξιαρχεία, όλα τα παιδιά θα τα βαφτίζουν στον Ρήνο και θα τα φωνάζουν «Μέρκελ» ή Κριστίν.
Ποιος ξέρει!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.