«Ελλήνων Συνέλευσις: «Έλληνες οργανωθείτε, και ενεργοποιηθείτε»

Από την Οργάνωση του Βόλου

ΕΛΛΗΝΕΣ … Ας δεχθούμε πως έχουν τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. Ας δούμε όλο το ιστορικό μ’ αυτήν την οπτική.

Ο κ. Σώρρας είναι ένας ( απατεώνας) που ήρθε από το πουθενά και έχει πολλά χρέη στην Πάτρα.
Όμως ουδέποτε κατηγορήθηκε για τα χρέη του από κανένα δικαστήριο , μέχρι την ίδρυση του φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». Τότε όλοι οι θιγόμενοι πού ο Σώρρας τους χρωστούσε από παλιά ( ΛΕΠΙΔΑΣ , ΔΟΣΗΣ ……..) αποφάσισαν να τον μηνύσουν.

Ο «απατεώνας» Σώρρας με πλαστά χαρτιά και με υπέρογκα ποσά τολμάει και στέλνει σε όλους τους θεσμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενημέρωση για τα κεφάλαια στα οποία είναι διαχειριστής, και τι σκοπό έχει.

Το επίσημο κράτος αφού τον βραβεύει, ελέγχει τα στοιχεία, βλέπει ότι είναι, ΠΛΑΣΤΑ, και αντί να τον συλλάβει, του απαντά ότι όλη η υπόθεση είναι ένα αστείο με το οποίο δεν δέχεται να ασχοληθεί.
Παρ’ όλα αυτά ο «Απατεώνας» δεν σταματάει και συνεχίζει τις επόμενες νομικές του ενέργειες. Το δε επίσημο Κράτος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί μαζί του, ούτε το F.B.I που περιμέναμε να τον συλλάβει, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο Εξωτερικό.

Έτσι ο «Απατεώνας Σώρρας» κάνει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στους 300 της Βουλής, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Διοικητή της Τ.τ.Ε.

Εκεί το Κράτος ξυπνά και αντιδρά…, βάζει τον Άδωνη και κάνει μηνυτήρια αναφορά και ο «Απατεώνας» σύρεται στα δικαστήρια με 4 κατηγορίες -εγκλήματα………Όμως το Δικαστήριο, αφού ελέγχει όλα τα έγγραφα και ζητά πληροφορίες από έγκυρες πηγές του Εξωτερικού , προς έκπληξη όλων, τον αθωώνει πανηγυρικά. ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13. Αποφαίνεται δε ξεκάθαρα ότι

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

Ο δε κ. Προβόπουλος που εκλήθη να εμφανισθεί στο δικαστήριο, δεν παρουσιάστηκε και το ίδιο ισχύει και για τον Άδωνη, γιατί όπως ισχυρίζεται, δεν εκλήθη από το Δικαστήριο ( ο μηνυτής…εάν είναι δυνατόν).

Με όλα τα ανωτέρω είναι να μην αγανακτεί οποιοσδήποτε εχέφρων Άνθρωπος, ο οποίος βλέπει ότι τον κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Όμως ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ μου εσύ κοιμήσου και μην σε νοιάζει ……δουλεύουν άλλοι για σένα, ( αλλά δυστυχώς, δουλεύουν μόνον ΕΣΕΝΑ ).

Γι’ αυτό ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, αφυπνησθείτε, οργανωθείτε, ενεργοποιηθείτε…………..
ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 48
2421404701

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.