Για τον διευθυντή σχολείου…

“Με αφορμή τις επικείμενες κρίσης των Διευθυντών των Σχολείων θα θέλαμε, ως Σύλλογος γονέων, να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του σχολειού μας για την άψογη συνεργασία μας.
Ο κ. Σαλαμουρίδης μας βοήθησε στην ανάληψη των καθηκόντων μας, μιας κι ο σύλλογος μας αποτελείται από “νεοφώτιστους” στον χώρο των κοινών. Έκανε ευκολότερη τη μετάβαση από το προηγούμενο Δ.Σ στο δικό μας. Η συνεργασία μας μαζί του ήταν άψογη. Δεν ήταν απλά διεκπεραιωτικός. Ήταν εκεί πάντα: συζητήσιμος, διαλλακτικός, με καλή διάθεση να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες προέκυπταν στην καθημερινότητα ενός σχολειού. Χαμογελαστός, ανθρώπινος, με έναν καλό λόγο για όλους, εκπαιδευτικός – παιδαγωγός πάνω απ’ όλα. Με διάθεση να ακούσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει κάθε πρόταση του συλλόγου μας στην κοινή κατεύθυνση, την αρτιότερη λειτουργία του σχολειού μας. Σε όποιο πρόβλημα ανέκυπτε, εμείς ως σύλλογος γονέων, ξέραμε πως ο κ. Σαλαμουρίδης θα μας αντιμετώπιζε με σεβασμό, με διάθεση συνεργασίας και με ανθρώπινο ενδιαφέρον. Με δυο λέξεις «πόρτα ανοιχτή» πάντα.! Κι επειδή είμαστε γονείς πρωτίστως κι ύστερα σύλλογος γονέων, η διεύθυνση του κ.Σαλαμουρίδη ήταν καταλυτική στο παιδαγωγικό της κομμάτι. Το βλέπουμε καθημερινά από τα παιδιά μας. Σε εποχές δύσκολες για όλους μας, με παιδιά- θύματα της κρίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε πως “ναι … στο σχολειό μας η ανθρωπιά δεν έφυγε ποτέ”. Διευθυντής, σύλλογος καθηγητών, σύλλογος γονέων 15μελες, ΟΛΟΙ ενωμένοι, όλοι μαζί, όλοι για κάθε έναν που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Κι αυτό, αν μη τι άλλο, δίνει μια ιδέα για τους εξαιρετικούς χειρισμούς του διευθυντή μας, μιας και δεν αρκούν μόνο οι προθέσεις και τα λόγια, αλλά εξ’ ίσου σημαντική είναι και η υλοποίηση τους. Είμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον κ. Σαλαμουρίδη. Έναν ήρεμο, γλυκύτατο, αποτελεσματικό άνθρωπο, που έχει καταφέρει κάτι δύσκολο: να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας, γονέων και μαθητών. Κατάφερε να ΚΕΡΔΙΣΕΙ τον σεβασμό, σε εποχές που όλοι φωνάζουν για να επιβάλλουν την άποψη τους. Κι αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Κι αυτό τα παιδιά το αντιλαμβάνονται… και το εκτιμούν.
Ευχαριστούμε λοιπόν τον κ. Σαλαμουρίδη για την άψογη συνεργασία, τη διάθεση προσφοράς κι όλη τη θετική του αντιμετώπιση σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που κάθε σχολειό αντιμετωπίζει… Τέτοιοι διευθυντές κοσμούν, πραγματικά τη μέση εκπαίδευση… Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στα καθήκοντα του και το έργο του έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και των μαθητών του σχολείου ……
Εκ μέρους του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου
Ο Πρόεδρος
Βάϊος Σδρόλιας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.