“Η εκτόνωση του θυμικού”

Από τον Κώστα Παρδάλη

-Καλυμμένα τα πράγματα από ένα υφαντό ολίγον κωμωδίας, αναστοχασμού και προσωπικού δράματος, ενθυμούμενα από μια γονιδιακή μνήμη ανήμπορη να ξεφύγει από την τυραννία των φαντασμάτων της, αντιλαμβανόμαστε καθημερινά ότι ο θάνατος μπορεί να επέλθει με τον πιο απροσδόκητο και γελοίο τρόπο!

Η φουρτούνα του αίματος κοχλάζει περίεργα και το μπόλι της περιφρόνησης για την αξία της ζωής μεγαλώνει-μεγαλώνει και στραβώνει παράταιρα!

Ο κλώνος της ισορροπίας γίνηκε επικίνδυνος και σε λίγο ακόμη κι εκείνοι οι λίγοι οι περιφερόμενοι φορώντας διάθεση θα κρατήσουν σφιχτά ο ένας το χέρι τ’ αλλουνού και θα ορμήσουν όλοι μαζί αντάμα να φτύσουν μέσα στο στόμα της ψευδοπολιτικής μέγαιρας!

Εκεί που βολεύονται τα ανέντιμα φιλιά της πολιτικής υποκρισίας!

Κουρεμένοι κι άκουροι, πεζοί και καβαλαραίοι, κάπηλοι και γαλίφηδες θα διαπιστώσουν ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει από ψευδοκουνήματα, καμώματα και πολιτικά νάζια, ούτε από κουτσουλιές του κυβερνητικού και αντιπολιτευτικού μονόλογου!

Πέντε-δέκα λοιπόν δυσκοίλια πολιτικά εγχώρια και αλλοδαπά ποντικο…δα δεν μπορούν να χαλάσουν ολόκληρη κατσαρόλα ελληνικής κι αστείρευτης ιστορικής συνέχειας!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.