“Με φόντο την αντικειμενικότητα και πιστοποίηση την προσωπική μαρτυρία”

Φωτό αρχείου

Με φόντο την αντικειμενικότητα και πιστοποίηση την προσωπική μαρτυρία. Πρωτεύει βέβαια το γοητευτικό κυνηγητό της αντικειμενικότητας το οποίο προσφέρεται μέσω των αδιάψευστων εικόνων, όχι για χειραγώγηση, αλλά για σύμβολο των μελλοντικών εγγυήσεων της παρούσας δημοτικής αρχής.

Εικόνες μιας άλλης Νέας Αγχιάλου υποταγμένης στην εξαθλιωτική διαιώνιση νοοτροπίας της ατομοκεντρικής εξουσίας, δεσπόζουν σταθερές στον περίγυρο της ραχοκοκαλιάς του μικρολίμανου, αναμένοντας την συνείδηση της σκοπιμότητας να ξαγκιστρωθεί απ’ την λουλουδάτη και φωταδιστική δημαρχιακή νεύρωση.

Είναι φυσικό βέβαια, το σύστημα διανομής των αγαθών, να επιμερίζεται το μεγαλύτερο μέρος τους προς όφελος των ψηφοθηρικών ψευδαισθησιακών αναγκών και το περίσσευμα της χρησιμοθηρίας να αναμένει το πράσινο φως της Καλιγούλειας ηθικής, προκειμένου να μπαζώσει τις ανοιχτές διοικητικές ανασφάλειες του μοναδικού στολιδιού της ανοχύρωτης Νέας Αγχιάλου.

Μιας ανοχύρωτης διοικητικά πόλης, που έμελλε να υπαχθεί στον κυκεώνα ενός ασυγκίνητου ντοπαρισμένου εγωκεντρισμού και μνημονεύεται μόνο όταν οι ψηφοθηρικές ανάγκες το επιβάλλουν. Οι πραγματικές ανάγκες της Αγχιαλίτικης κοινωνίας, πέφτουν θύματα στον βωμό της μικρονοϊκής αφέλειας και διασκορπίζονται ολούθε στον πολτό της απρόσωπης μάζας πιάνοντας πουρί ακατέργαστο στον πάτο της πνευματικής πραμάτειας οιουδήποτε ανίκανου εξουσιαστή.

Έχοντας τεκμηριωμένη την αμερόληπτη εικόνα και χορηγό την σταθερή πληροφόρηση, ελέγχουμε τα συμβαίνοντα και προγραμματίζουμε την άμυνα και τις αντιδράσεις μας, προκειμένου να απομονώσουμε κάθε τι που μπαίνει εμπόδιο στις προσδοκίες και στην πραγματική γεύση ζωής που αξίζει σε κάθε κάτοικο της Νέας Αγχιάλου.
Κώστας Παρδάλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.