Με τη Σοφία Ζαχαράκη

Της Κατερίνας Πατσογιάννη - Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Στο χθεσινό σήριαλ αναζήτησης από την αστυνομία, της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο τη σύλληψή της, συνταχθήκαμε με τη Σοφία Ζαχαράκη. Και το γιατί;

Γιατί στην αστική Δημοκρατία, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, τα όργανα της τάξεως να προσέρχονται επανειλημμένα στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σκοπό να συλλάβουν στελέχη του, ως να είναι κρησφύγετο κακοποιών.

Γιατί δεν νοείται σε μια δημοκρατική χώρα να καθίσταται η Εκπρόσωπος Τύπου του μεγαλύτερου κόμματος του Κοινοβουλίου «καταζητούμενη», ως κοινός εγκληματίας.

Γιατί ο δημοσιογράφος που ζήτησε τη σύλληψη της Σοφίας Ζαχαράκη, λειτουργεί ως πολιτικό όργανο του κυβερνώντος κόμματος, που καταφέρνει πάντα την κρίσιμη στιγμή να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, με προσφιλέστερη τακτική του τις προσωπικές πολιτικές αναφορές-διώξεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος το 2012 είχε ζητήσει και την σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και του Αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Σούρλα (!!!), ο οποίος εντελώς τυχαία δεν προσήχθη καθώς απουσίαζε από την πόλη του Βόλου εκείνη τη μέρα. Για την ιστορία δε, η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος τέθηκε στο αρχείο, ως αβάσιμη!!

Χθες, όμως, συνταχθήκαμε με την αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και για έναν άλλο λόγο. Γιατί είναι η Σοφία Ζαχαράκη.

Γιατί η Σοφία Ζαχαράκη δεν είναι η επαγγελματίας της πολιτικής ζωής του χθες. Στην παρουσία της αντικατοπτρίζεται η ειλικρινής διάθεση για προσφορά, η άοκνη προσπάθεια για συμμετοχή, η ευχάριστη, η χαμογελαστή, η γήινη φυσιογνωμία ενός εργατικού, δοτικού ανθρώπου.

Γιατί η Σοφία Ζαχαράκη έχει ήθος.

Γιατί για εκείνη η πολιτική είναι δημιουργία και αλήθεια και όχι μίζεροι τακτικισμοί και μηχανορραφίες.

Συνταχθήκαμε και συντασσόμαστε με το νέο πολιτικό ύφος και ήθος που εκφράζει τη σύγχρονη εποχή που ζούμε.

Με τη Σοφία Ζαχαράκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.