Με την ψήφο στη Ν.Δ. αλλάζουμε σελίδα, ανοίγουμε τον δρόμο για ισχυρή ανάπτυξη

Γράφει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας

Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της χώρας μας, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αναλογιστούμε με μεγάλη ευθύνη αν πραγματικά θέλουμε μία Ελλάδα της οπισθοδρόμησης και της παρακμής ή μία Ελλάδα της ανάπτυξης, που μπορεί να βγει από την κρίση και να διεκδικήσει τη σωστή θέση της στις διεθνείς αγορές. Η Ν.Δ είναι η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη της χώρας μας, γιατί έχει όραμα, έχει σχέδιο, για να ακολουθήσουμε μία αναπτυξιακή πορεία, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες αυτές τι πολιτικές, που μέχρι σήμερα μας έχουν καταδικάσει στην παρακμή. Γιατί η Ν.Δ θέτει ως προτεραιότητά της στην πολιτική της ατζέντα την ανάπτυξη για την επόμενη μέρα αυτής της χώρας, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την άρση όλων εκείνων των προβληματικών, οπισθοδρομικών και αναποτελεσματικών πολιτικών, που προκάλεσαν την αντίδραση του ελληνικού λαού, όπως διαφάνηκε από την ψήφο του στις ευρωεκλογές και στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης του Μαίου και του Ιουνίου.
Από τον Ιανουάριο του 2015 η χώρα μας έχει βυθιστεί στην εξάρτηση, στη στασιμότητα και στη μιζέρια. Για τον λόγο αυτό θεωρούνται αναγκαίες οι στοχευμένης παρεμβάσεις, που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισχυρή ανάπτυξη της Ελλάδας. Η ανάπτυξη της χώρας μας μπορεί να βασιστεί στην αξιοποίηση ενός σχεδίου, που θα μειώνει τους φόρους, θα δημιουργεί τα απαιτούμενα κίνητρα και θα προωθεί τις κατάλληλες μεταρρυθμίσεις για τη δημιουργία νέων επενδύσεων και, κατά συνέπεια, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το σχέδιο της Ν.Δ θέτει ως προτεραιότητά του την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, που μπορεί να προωθηθεί με την απελευθέρωση από τους μηχανισμούς της γραφειοκρατίας, με τη μείωση των φόρων, τη δραστηριοποίηση του ίδιου του κράτους, αλλά και με την αποκατάσταση της ρευστότητας. Ουσιαστικά μέσα από το σχέδιο μας δίνεται έμφαση στην παροχή ειδικών κινήτρων για την προσέλκυση νέων επενδύσεων, που θα τονώσουν την εθνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.
Στόχος μας είναι, επίσης, η μεταρρύθμιση του κράτους, αναλαμβάνοντας ρόλο ρυθμιστικό και παράλληλα επιτελικό. Για τη Ν.Δ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική η ικανοποίηση των εργαζομένων και για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στην εξαγγελία ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου ανάμεσα στους εργαζομένους, στο κράτος και στις επιχειρήσεις. Από το κοινωνικό αυτό συμβόλαιο διαφαίνεται το πόσο αναγκαίο θεωρείται το κράτος να δημιουργήσει το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον, να μειώσει τη φορολογία, την ίδια ώρα που οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και παράλληλα θα αμείβουν ικανοποιητικά τους εργαζομένους, κάνοντας τους συμμέτοχους στα κέρδη
Να γιατί, λοιπόν, με αίσθημα ευθύνης ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου θα δώσει εντολή στη Ν.Δ για ισχυρή ανάπτυξη, καταδικάζοντας την αμετροέπεια στα λόγια και την πολιτική της οπισθοδρόμησης και της παρακμής, που τα τελευταία 4 χρόνια είχε επιβάλει στη χώρα μας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την αναγέννηση της χώρας μας και να γυρίσουμε σελίδα, για μία Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών όλων μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.