«Ο λαός ενωμένος είναι πάντα ανίκητος»

Από την ΕΠΑΜ Περιφέρεια Μαγνησίας

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει μετατρέψει σε «ιδιώνυμο αδίκημα» την αντίσταση του λαού και προωθεί με πάθος πολυνομοσχέδια αφανισμού της χώρας και των ελλήνων, ταυτόχρονα με το ξεπούλημα της χώρας σε όλα τα εθνικά θέματα (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, Σκοπιανό, Κρήτη,…) ο Βολιώτικος λαός με αιφνιδιαστική κίνηση ενότητας στην πράξη, βρέθηκε ενωμένος στα δικαστήρια του Βόλου και απέτρεψε με ευκολία τους πλειστηριασμούς της περιουσίας συμπολιτών μας .

Παρά την ευκολία, με την οποία οι συμβολαιογράφοι και σήμερα έφτασαν ανερυθρίαστα στα δικαστήρια όμως η μαζική παρουσία πολιτών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, τους έκανε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να αφήσουν τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών στα χέρια τους και στα χέρια των εντολοδόχων αφεντικών τους.
Η σημερινή δυναμική παρουσία μας στα Ειρηνοδικεία δημιουργεί ελπίδες αντίστασης στην εξαθλίωση που έχουν προγραμματίσει οι διεθνείς και εθνικοί τοκογλύφοι. Έκανε τους ταπεινωμένους πολίτες να αναθαρρήσουν και να πιστέψουν και πάλι ότι με την ενότητα του λαού στη βάση, χωρίς καπελώματα και διαχειριστές ταραχών, μπορεί να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος των μνημονίων.

Θετική κρίνεται και η στάση της αστυνομίας η οποία, τηρώντας την απόφαση του πανελληνίου συλλογικού της οργάνου (ΠΟΑΣΥ), αρνήθηκε να μπει ανάμεσα στους πολίτες και τους “τοκογλύφους” και κράτησε διακριτική στάση, κάτι που πιστεύουμε ότι θα πράξει σε κάθε παρόμοια περίσταση, όπου και όταν της ζητήσουν να λειτουργήσει αντισυνταγματικά και παράνομα, όπου όχι μόνον θα αρνηθεί να το πράξει, αλλά θα σταθεί και δίπλα στον λαό από τον οποίο εξάλλου προέρχεται, στη συντριπτική της πλειοψηφία.

Το Ε.ΠΑ.Μ., από την ίδρυσή του, μιλά ξεκάθαρα στον κόσμο για την κατοχή της χώρας, την κατάλυση του Συντάγματος και κάθε έννοιας εθνικού και διεθνούς δικαίου, την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, την κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας και τους κινδύνους απώλειας εθνικών εδαφών.

Το Ε.ΠΑ.Μ., καταγγέλλει και προειδοποιεί για τις υποχθόνιες επιδιώξεις των δανειστών και του δοσιλογικού πολιτικού προσωπικού, που συνεργούν προκειμένου η Χώρα μας να αλλάξει τίτλους ιδιοκτησίας.

Ταυτόχρονα, προτείνει λύσεις βασισμένες στην ενότητα του λαού και στη συμμετοχή κάθε έλληνα πολίτη σε αυτές.

Η δικαίωση του αγώνα, υπέρ της πατρίδας μας και του λαού μας, αποτελεί μοναδικό στόχο κάθε έλληνα δημοκράτη και πατριώτη. Δεν θα σταματήσουμε να αντιστεκόμαστε έως την τελική δικαίωση που θα έρθει με την απελευθέρωση από τα δεσμά των μνημονίων και της Tραπεζοκρατικής Eυρωένωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.