Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο

«Αν ήμουνα όμως αλλοδαπός, αν ήμουνα από κει που έρχονται, αυτή την στιγμή θα είχα και σπίτι, θα είχα και το μηνιάτικό μου. Έλα όμως, που είμαι Ελληνίδα τι να κάνω;»

Αυτά δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση η άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος από τη Ρόδο, που λιποθύμησε το παιδί της από την πείνα. Όχι, δεν πρόκειται για τη φορτισμένη αντίδραση μιας απελπισμένης. Είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής προπαγάνδας από τα ΜΜΕ, από κυβερνητικούς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι πρόσφατα που ξαναθυμήθηκαν ότι είναι “αριστεροί”, αλλά και ακροδεξιούς πολιτευτές, ιδίως στα νησιά, που διαδίδει κραυγαλέα ψέματα ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ζουν πλουσιοπάροχα, με επιδόματα που τα στερούνται οι Έλληνες.

Έτσι κατάφεραν να εμφανίσουν τους πρόσφυγες, από κυνηγημένους ανθρώπους που στοιβάζονται στα άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης, σαν τη Μόρια, ως «εισβολείς» πράκτορες ξένων δυνάμεων, που πληρώνονται αδρά από ΜΚΟ για να μας καταλάβουν και να μας αλλοιώσουν τον πολιτισμό.

Και φέρνουν ως παράδειγμα τους λίγους χιλιάδες που μπόρεσαν να πάρουν άσυλο και συντηρούνται για κάποιους μήνες με χρήματα που δεν είναι καν της Ελλάδας, αλλά της ΕΕ και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Αυτούς που πλέον πετάει στον δρόμο η κυβέρνηση του Κούλη και κοιμούνται άστεγοι στην Πλατεία Βικτωρίας.

Τώρα που η κρίση που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, χτυπά βίαια την πόρτα των ντόπιων, οι διακινητές αυτής της μισάνθρωπης προπαγάνδας δρέπουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Η άνεργη μητέρα κατηγορεί τους πρόσφυγες για την κατάστασή της, εκείνους δηλαδή που βρίσκονται σε ακόμα χειρότερη θέση και από την ίδια. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την ένδειά της βγήκαν εντελώς από το κάδρο, ο εχθρός είναι κάποιοι φαντασιακοί ξένοι που ζουν πλουσιοπάροχα σε βάρος της.

Η δήλωσή της μπορεί να ήταν αυθόρμητη, μπορεί να ήταν πάνω στο πόνο της , αλλά η ιδέα της ήταν φυτεμένη μέσα της βαθιά από πλύση εγκεφάλου των συστημικών ΜΜΕ. Τέτοιος αυθορμητισμός όμως δεν θα υπήρχε αν κάποιοι δεν δούλευαν εντατικά και με πλουσιοπάροχες αμοιβές για να καταστήσουν mainstream τα ακροδεξιά ιδεολογήματα.

Αντί η Μητέρα να τα βάλει με τους εκάστοτε προδότες της πατρίδας μας που κυβερνούν τα χρόνια των μνημονίων , τα έβαλε με τον αποπροσανατολιστικό εύκολο στόχο που της έχουν μάθει καλά τα πειθήνια όργανα των πραγματικών υπευθύνων για κάθε δεινό κάθε ελληνικής οικογένειας.

Αγαπητή μητέρα που είσαι άνεργη και το παιδάκι σου λιποθύμησε από την πείνα , οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο , λέγονται Μητσοτάκης Τσίπρας Γεννηματά και τα μαγαζάκια τους “κόμματα” που τα έχουν στην υπηρεσία
της Ελίτ και των αστείρευτων ορέξεων τους!

Μέχρι να καταλάβουμε όλοι μας ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός μας , ποιοί σαπίζουν και άλλο την κοινωνία μας, ποιοί ξεπούλησαν την χώρα και εξανεμίσαν τα όνειρα μας , παιδιά ανεξαρτήτου χρώματος εθνότητας θρησκείας και φυλής , θα λιποθυμούν από την πείνα στους δρόμους μας.

Κάϊρας Γιάννης μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Π. Πρόεδρος του συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.