“Οπτιμισμός ή πεσιμισμός ”

Ταπεινοί υπηρέτες της λαϊκής κυβέρνησης και προσχηματικοί δεξιοί σουλατσαδόροι μαζί δεν ταιριάζουν. Ούτε ταιριάζει η αναμόρφωση της λαϊκής αριστερής επιθυμίας σε σύγχρονη κεντροαριστερή με τσόντες ακροδεξιάς υποχρεωτικής αυτοβαυκάλισης και στήριξης της νομοθετικής κενότητας.

Οι κοινωνίες δεν αναμορφώνονται με νόμους, η ισότητα δεν επέρχεται με απαλλοτρίωση όλων των κατόχων πλούτου και η ανάπτυξη δεν προσδιορίζεται με τεχνητό εξανδραποδισμό κάθε φυσικής οντότητας που μπορεί να παράγει πλούτο.

Αυτού του είδους τα σκερτσόζικα παιχνιδίσματα του τύπου προαιρετικού σοσιαλισμού και σύγχρονου αριστερού σοσιαλισμού με ολίγον από μια τζούρα αμφιλεγόμενης δεξιάς, δεν μπορούν ούτε μπόρεσαν ποτέ να πετύχουν, αλλά έμειναν μόνο προσπάθειες για την αλλαγή αναπότρεπτων φυσικών νόμων, και την εγκαθίδρυση μιας ισότητας και μιας ανάπτυξης που ποτέ δεν υπήρξαν, ούτε πρόκειται να υπάρξουν.

Αφήστε τις χημειολαγνείες του πολιτικού υπάρχεσθαι και αναλογιστείτε σοβαρά ότι η Ελλάδα δεν είστε μόνο εσείς και το βλογιοκομμένο τομάρι σας.
Θα πρέπει να ασχοληθούμε όλοι μαζί κυρίως με την κοινωνία ως έχει και με τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να αντέξει στον χρόνο αναχαιτίζοντας τον αυξανόμενο αφελληνισμό βάζοντας πάγο στην συνεχή αύξηση των υπομονευτικών αλλοδαπών κατευθυντήριων γραμμών και ας δημιουργήσουμε το δικό μας πραγματικό συνεκτικό κοινωνικό κονίαμα, που θα είναι ικανό να διατηρήσει τον λαό και την πατρίδα μας, όρθια και θωρακισμένη απέναντι σε όλες αυτές τις αόρατες φαντασιοκοπίες των ασταθών πολιτικών και παρακμιακών δυνάμεων που επιθυμούν βάρβαρα την πατρότητα της δικής μας κληρονομικής και προγονικής ύπαρξης και των μοναδικών μας εθνικών ιδεωδών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.