Πανδημία-Αστυνομοκρατίας, ο Τράμπ και ο κλυδωνισμός της Δημοκρατίας

Ζούμε τις πιο τραγικές στιγμές μας σαν Χώρα και σαν λαός από την επταετία της Χούντας.
Ζούμε υπό το καθεστώς ενός διαρκούς φόβου ότι ο άνθρωπος με τα μπλε που έχει ορκιστεί να προστατεύσει το σύνταγμα και εσένα σαν πολίτη είναι ο «εχθρός» που θα σου κόψει το 300ρι επειδή βγήκες να πάρεις καθαρό αέρα με την οικογένειά σου.
Δημόσια Υγεία Εργασία και Οικονομία έχουν καταντήσει στα χέρια της κυβέρνησης της ΝΔ ένα τραγικό ανέκδοτο και το Σύνταγμα μας αντιμετωπίζεται σκαιώς ως κουρελόχαρτο..
Ταυτόχρονα η ελίτ περνάει μέσω των μαριονετών κυβερνήσεων τους παγκοσμίως νόμους περιορισμών της Ελευθερίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας με την «ευκαιρία» της Πανδημίας του Κορωναϊού..
Σε παγκόσμιο επίπεδο ο εμβολιασμός σωτηρίας όλων μας , με πρώτη την Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία Ελλάδα) πάει με τους πιο αργούς ρυθμούς δυσανάλογα με τον αυξητικό Ρυθμό ασκήσεως τρομοκράτησης των λαών από τα ΜΜΕ και της μετάθεσης ευθυνών για την Δημόσια Υγεία και την άγρια οικονομική εκμετάλλευσης της από το Καπιταλιστικό Σύστημα στον «κακό» πάντα πολίτη..
Μέσα σε όλα αυτά και με ζαλισμένους και αποκαμωμένους τους λαούς από τρόμο και συνομωσιολόγους , έρχεται και το πιο στημένο ιστορικά αποπειραθέν πραξικόπημα από τους οπαδούς του Τραμπ σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση, με ότι αυτό συνεπάγεται για ότι νέο καταστροφικό επέλθει με την νέα «δημοκρατική» κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Βλέπουμε λοιπόν στις μέρες μας, μια τεράστια ενορχήστρωση δίωξης της Δημοκρατίας της Ελευθερίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο που οι λαοί είχαν να δουν από την άνοδο του Ναζισμού στην Χιτλερική Γερμανία.
Μόνη λύση απέναντι σε όλη αυτή την επίθεση σε συνδυασμό με την Πανδημία είναι η αλληλεγγύη των λαών και η αντίδραση τους σε ότι ετοιμάζουν οι «Άριστοι» και έρχεται ως κοινωνική λαίλαπα. Χρειάζεται σύνεση, ψυχραιμία οργάνωση και αγώνας αφού ήδη είμαστε στα σχοινιά του ρινγκ και καμπανάκι και διαιτητής «μεσσίας» δεν υπάρχουν..
Κάϊρας Γιάννης
Πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας
Μέλος των κινημάτων ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών και της Συμμαχίας για το Νερό ως δημόσιο αγαθό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.