“Υπό προϋποθέσεις”

Από τον Κώστα Παρδάλη

Θύματα μιας γενικευμένης ψευδαίσθησης γινήκαμε στον βωμό της ευρωπαϊκής πλασματικής ανάγκης και στον ανήθικο τρόπο απόκτησης μιας εκλεπτυσμένης, εκτυφλωτικής και φανταχτερής ζωής.
Μιας πολύπλοκης ζωής κάλυψης των δικών τους ικανοποιήσεων, βασισμένης στην δική μας εξηρτημένη συνέχεια, στην σωματική υποτέλεια και στην διανοητική μεταμόρφωση της πατροπαράδοτης κληρονομιάς μας, που μας αφήνει αδιάφορους και αποπροσανατολισμένους απέναντι στο παρόν και στο επερχόμενο μέλλον.
Εμφορούμενοι από συναισθήματα ζηλοφθονίας και αποικιοκρατικού επεκτατισμού, επιθυμούν την αναγκαστική μας χειραφέτηση, αφού πρώτα μας μετατρέψουν σε αγαθούς νέγρους, εξομοιώνοντάς μας με κατάσταση ζωής σαν αυτή των προπατόρων τους, που ζούσαν την εποχή του ανεπεξέργαστου λίθου.
Πιστεύουν ακράδαντα ότι οφείλουν να μας χαρίσουν την ευτυχία παρά την θέλησή μας.
Αφού πρώτα μετέτρεψαν τις απλοϊκές μας ανάγκες σε απαραίτητες εξαρτήσεις, μετατρέποντας την ειρήνη σε «απρόβλεπτη», την ελευθερία σε «πιθανότητα», την δημοκρατία και την δικαιοσύνη σε υποτιθέμενες «υπό προϋποθέσεις».
Μια πραγματική και σύγχρονη μορφή «αιματηρής πειρατείας» με συναινετική υποταγή και ηθελημένη παράδοση των εθνικών μας ιδεωδών, περιπλεγμένοι ανηλεώς στο λαβύρινθο της ατέρμονης ελπίδας και της πεπλανημένης ψευδαίσθησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.