Ανακοινώθηκε ο Χολέβας

Μία μεταγραφή που ήταν αναμενόμενη και για την οποία σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα το πρωί καθώς η διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Χολέβα, του νεαρού Βολιώτη αμυντικού που επιστρέφει στο σύλλογο ύστερα από δύο χρόνια. Χθες πήρε γεύση από τη νέα του ομάδα παρακολουθώντας το φιλικό στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.
Γεννήθηκε στις 5/10/1991 στον Βόλο και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης Βόλου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ρήγα Φεραίο, από όπου μεταπήδησε στην Α.Ε.Λ. με την οποία έπαιξε στην ομάδα Κ20. Το 2010 αγωνίστηκε με την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και το 2011 επέστρεψε στη Νίκη, όπου παρέμεινε ως το 2013. Συνέχισε στον Κισσαμικό, ενώ πέρυσι ήταν μέλος του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Superleague.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χολέβας είχε στον Ρήγα Φεραίο προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου, νυν τεχνικό διευθυντή της Νίκης Βόλου, ενώ στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου αποτέλεσε αμυντικό κεντρικό δίδυμο με τον Γιώργο Ναουμίδη που ξαναβρίσκει πλέον στους “κυανόλευκους”. Αποτελεί σημαντική προσθήκη στα μετόπισθεν, είναι ένας απίκτης από το νομό που έδειξε πως μπορεί να παίξει στην κατηγορία έχοντας πρόπερσι πολύ καλή σεζόιν με τον Κισσαμικό. Έτσι στις θέσεις των στόπερ επιλογές για τον Λεωνίδα Μπίλη αποτελούν οι Κανταρτζής, Ναουμίδης, Χολέβας, Καρατάσιος, Ευθυμίου, Αντζούρης.