Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας βραβεύτηκε ο περιφερειάρχης

Τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της περιφέρειας Θεσσαλίας να βρίσκεται κοντά σε κάθε δράση αθλητισμού, επαναδιατύπωσε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, στο πλαίσιο της εντυπωσιακής εκδήλωσης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα.
Στην εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στίβου της Θεσσαλίας για το 2014, ο κ. Αγοραστός υπήρξε τιμώμενο πρόσωπο για τη σημαντική συμβολή της περιφέρειας στα τέσσερα πανελλήνια πρωταθλήματα, όπου υπήρξε αρωγός.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Αντώνης Χιώτης πλαισιωμένος από μέλη της διοίκησης της Ένωσης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η περιφέρεια βοηθά τον αθλητικό τουρισμό ενώ παράλληλα μειώνει τα έξοδα των Θεσσαλών αθλητών γιατί αν δεν είχε αναλάβει να συνδιοργανώσει στη Θεσσαλία τα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων – κορασίδων και νέων – νεανίδων, οι αθλητές θα επιβαρύνονταν με υψηλά κόστη μετακίνησης».

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός, στον χαιρετισμό του τόνισε τα εξής: «είναι μεγάλη τιμή για την περιφέρεια Θεσσαλίας η βράβευση αυτή, γιατί γίνεται από ανθρώπους που ξέρουν να αγωνίζονται, να κερδίζουν, να πέφτουν και να σηκώνονται. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΣΕΓΑΣ, τους συλλόγους, τους προπονητές, τους αθλητές, τους γονείς που είναι στο πλευρό τους, γιατί σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, εξακολουθούν να είναι πρωταγωνιστές σε ένα δύσκολο αθλητικό περιβάλλον. Για εμάς ο αθλητισμός, δε θα κουραστώ να το λέω, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Είναι φιλοσοφία ζωής, γιατί δημιουργεί ισχυρούς και άξιους ανθρώπους στην κοινωνία. Χαλυβδώνει τον χαρακτήρα και φτιάχνει προσωπικότητες που ξέρουν να αγωνίζονται. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κοντά σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες με στόχο να τις κάνουμε ακόμη καλύτερες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.