Μέχρι τη Δευτέρα οι συμμετοχές για τον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Ο 1ος Ημιμαραθωνίος Βόλου όπως και ο αγώνας για όλη την οικογένεια 22ος Δρόμος Υγείας 3 χιλιομέτρων, μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή τους καθώς το επόμενο Σάββατο 23 Μαΐου εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα θα σταθούν στη γραμμή της αφετηρίας, δίνοντας το μήνυμα της άθλησης σε όλους. Τα οφέλη που προκύπτουν είναι ποικίλα για τη πόλη του Βόλου και όλη τη Μαγνησία, καθώς ενισχύεται ο αθλητικός τουρισμός χάρη στους επισκέπτες που θα βρεθούν μαζικά στη περιοχή με τις οικογένειές τους.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια, και για να διαφημιστεί η πόλη μας σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την οργάνωση και την όμορφη παραθαλάσσια διαδρομή σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σημειώνεται ότι για τη καλύτερη οργάνωση και τις ετοιμασίες των υλικών που θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες, οι εγγραφές θα
κλείσουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου, συνεπώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γραφτούν μέχρι την ημερομηνία αυτή στο λινκ https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=84793962d0f29462a1dfcb68795e69c7 Το λινκ δημοσιεύεται και στη σελίδα του συλλόγου στο facebook https://www.facebook.com/sdyvolou?ref=hl , στο μπλογκ http://sdyvolou.blogspot.gr/ μαζί με τη προκήρυξη, τον χάρτη των διαδρομών και με όλα τα νέα που αφορούν τον αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα, και αναμνηστικό T-Shirt με το λογότυπο του αγώνα. Η χρονομέτρηση των δρομέων και για τους δύο αγώνες θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής και στον τερματισμό.

Σημειώνεται ότι τη Πέμπτη 14 Μαΐου και ίδια ώρα με την εκκίνηση του αγώνα, πραγματοποιήθηκε από δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και την υποστήριξη ποδηλατών, test event στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ώστε να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσεχθούν από τη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν Δ/νση Αθλητισμού στο τηλέφωνο 24210 71.770 κ.Κώστας Κυριαζής, και 6976219521 – 2421023523 Τρύφωνος Σπύρος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.