Με διπλή επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά βόλεϊ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών βόλεϊ των συλλόγων Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Α.Σ. Αργώ Βόλου και Γ.Σ. Βόλου στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο της πόλης.

Στην πετυχημένη εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 160 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τις προσπάθειές τους παρακολούθησε πλήθος γονέων.

Το τουρνουά είχε διπλή επιτυχία, τόσο γιατί τα παιδιά που απόλαυσαν το παιχνίδι όσο και για την ευγενική προσφορά των ομάδων προς το Γηροκομείο Βόλου με τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Τα σωματεία πετοσφαίρισης του Βόλου συνεργάστηκαν άψογα με αποτέλεσμα άλλη μια εκδήλωση από κοινού να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Στην συνδιοργάνωση έλαβε μέρος επίσης και ο Α.Σ. Ιωλκός με αθλήτριες που τέλεσαν χρέη διαιτητή, βάζοντας τη δική τους πινελιά στη γιορτή του βόλεϊ.

Το μήνυμα που μεταδόθηκε μέσα από τους αγώνες, ήταν ότι όλοι μαζί μπορούμε τόσο για το καλό του αθλήματος και την προβολή του όσο και για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.