Μόνο πέντε γήπεδα έτοιμα με κάμερες και τουρνικέ

Άμεση εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και τη λειτουργία καμερών στα γήπεδα ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής από τις ΠΑΕ της Super League, αλλά η πραγματικότητα είναι… απογοητευτική. Αυτή τη στιγμή μόλις πέντε ομάδες και πέντε γήπεδα πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, καθώς από τις 17 ομάδες οι πέντε έχουν κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο στις έδρες τους και δεν χρειάζονται εργασίες.

Πρόκειται για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Κέρκυρα. Στον αντίποδα, οι ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Πανιώνιος και Εργοτέλης, διαθέτουν τον εξοπλισμό, αλλά είναι εκτός λειτουργίας. Οι Ξάνθη, Βέροια, Πλατανιάς και Παναιτωλικός έχουν μόνο κάμερες, οι οποίες μάλιστα χρειάζονται εργασίες επισκευής για να λειτουργήσουν, αλλά δεν έχουν τουρνικέ, Το αντίθετο ισχύει στο γήπεδο του Αστέρα, που έχει τουρνικέ, αλλά όχι κάμερες. Τέλος ΟΦΗ, Πανθρακικός και Καλλονή βρίσκονται στην χειρότερη θέση, καθώς δεν διαθέτουν τίποτα.

Στα πιο… επικίνδυνα γήπεδα, δηλαδή των μεγάλων ομάδων μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα η λειτουργία στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες, ενώ στα υπόλοιπα υπάρχουν πολλά προβλήματα και δύσκολα θα μπορέσουν άμεσα να τα λύσουν. Και για να μπορέσει να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να δοθεί ένας εύλογος χρόνος στις ΠΑΕ για να συμμορφωθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.