Ολυμπιακός: «Δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον ανάλογες διαιτησίες»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του κ. Καραντώνη στον αγώνα του κυπέλλου με τη Λάρισα εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε αυτή τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί ανάλογες διαιτησίες στο μέλλον και ότι στην ερυθρόλευκη ομάδα θέλουν να πιστεύουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση να αδικηθεί ο Ολυμπιακός σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Η περσινή περίοδος ολοκληρώθηκε με τους κυρίους Σιδηρόπουλο και Ακρίβο να στερούν από τον Ολυμπιακό Βόλου την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε από εκεί όπου τελείωσε η περσινή. Με μία ανάλογη κάκιστη για την ομάδα μας διαιτησία, αυτή τη φορά από τους κυρίους Καραντώνη, Πάτρα και Κελαζόγλου.
Αραγε, ο ορισμός των διαιτητών έγινε από τον κ. Ντάλας; Αν όχι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση από τους παράγοντες της διαιτησίας να αδικηθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.
Ελπίζουμε στη συνέχεια της χρονιάς, η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με την ίδιο τρόπο. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βιώσει την αδικία όσο καμία άλλη ομάδα. Φτάνει.
Κύριε Μπριάκο, τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο φίλαθλος κόσμος του, δεν θα ανεχθούν στο μέλλον ανάλογες διαιτησίες».