Παράδοση της προεδρίας της ΕΠΣΘ στον Κ. Θεοδώρου

Αλλαγή προέδρου στην ΕΠΣΘ προσεχώς κι όταν λέμε προσεχώς, εννοούμε τη Δευτέρα, όπως μάς καταγγέλθηκε από τους κ.κ. Πάσχο και Αγγελόπουλο, οι οποίοι με επιστολή που υπογράφουν και λάβαμε, κάνουν λόγο για παραίτηση του κ. Μπατζιάκα από την προεδρία κι ανάληψη της θέσης από τον κ. Θεοδώρου!!!

Η ανακοίνωση των δύο αντιπροέδρων της ΕΠΣΘ έχει ως εξής: “Πέρα από κάθε έννοια ηθικής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, σε έκτακτη συνεδρίαση ΔΣ που οργανώνει την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, με απουσία μάλιστα του γενικού γραμματέα κ. Ακτσιαλή στο εξωτερικό, σκοπεύει να ανατρέψει τα διοικητικά δεδομένα στην Ένωση. Με το πρόσχημα της ανάληψης των καθηκόντων του στο Δήμο Βόλου θα παραιτηθεί της προεδρίας παραμένοντας όμως απλό μέλος του ΔΣ και θα προτείνει ως αντικαταστάτη του αυτόν που δεν επέλεξαν τα σωματεία, τον κ. Θεοδώρου.
Το έντιμο θα ήταν να παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ λαμβάνοντας τη θέση του ο αναπληρωματικός, και την επιλογή προέδρου να την αποφασίσει η ομάδα που κέρδισε τις εκλογές. Αν τα γεγονότα εξελιχθούν όπως φαίνεται να τα σχεδιάζει ο απερχόμενος πρόεδρος μάλλον δεν τον ενδιαφέρει η ομαλότητα και η νομιμότητα αλλά η επιλογή ενός ανθρώπου που θα σύρει την Ένωση σε μια αναίτια διαμάχη με την ΕΠΟ, διαμάχη που εξυπηρετεί τις επιδιώξεις εξωθεσμικών παραγόντων κι όχι τα συμφέροντα των αιμοδοτών, παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας ότι αν ευοδωθούν τα ανομολόγητα αυτά σχέδια, θα μπουν σ’ έναν κυκεώνα περιπετειών με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Εμείς θα συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες υπογραφές για έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΣΘ και θα ζητήσουμε να λογοδοτήσουν οι εμπνευστές των σχεδίων, ενώπιόν τους! Βόλος, 14 Νοεμβρίου 2014, Πάσχος Χαράλαμπος, Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΘ, Αγγελόπουλος Σπύρος, Β’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΘ”.

Εφόσον γίνει μία τέτοια αλλαγή στη θέση του προέδρου όπως την αναφέρουν οι κ.κ. Πάσχος κι Αγγελόπουλος, θα μιλάμε για μία άνευ προηγουμένου ανατροπή στην ΕΠΣΘ, με την παράδοση στην ουσία της εξουσίας από τον κ. Μπατζιάκα στον αντίπαλό του στις τελευταίες πρόσφατες εκλογές, κ. Θεοδώρου, που όχι μόνο έχασε την εκλογική διαδικασία, όχι μόνο τα σωματεία-μέλη καταψήφισαν οποιαδήποτε πρότασή του, αλλά οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, στις γενικές συνελεύσεις είχαν έντονες αντιπαραθέσεις και στα διοικητικά συμβούλια το κλίμα ήταν εχθροπολεμικό… Μένει να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα για να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν οι δύο αντιπρόεδροι της Ένωσης και τι μέλλει γενέσθαι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.