Προετοιμασίες για το camp στη Νίκη Βόλου

Τις προετοιμασίες τους για το Basketball Camp που θα πραγματοποιηθεί στα δύο ανοιχτά γήπεδα στο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας, προετοιμάζονται στη Νίκη Βόλου. Η κυανόλευκη ομάδα θα δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά από 6-16 ετών να μετέχουν δωρεάν σε αυτό και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας μυστικά του μπάσκετ από ειδικούς του χώρου. Τα παρών θα δώσει και επιτροπή της ΑΕΚ, που θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση του καμπ.

To magnesiasports στηρίζει την κυανόλευκη ομάδα και βρίσκεται δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια της, ως χορηγός επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Νίκης για το camp:

Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, στα πλαίσια της αναγέννησης και της επόμενης ημέρας, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του πρώτου καλοκαιρινού basketball camp της ομάδας, που θα διεξαχθεί στο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας από 19 έως 21 Ιουνίου.
Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 6 έως 16 ετών από όλες τις ομάδες της πόλης και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τους καλύτερους του χώρου, καθώς θα συνεργαστούν με τους κορυφαίους προπονητές υποδομών του Νομού μας. Παράλληλα, θα παραστεί επιτροπή της ΚΑΕ ΑΕΚ, που θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση του camp. Τέλος, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που έχουν το όνομά τους άρρηκτα συνδεδεμένο με το χώρο, θα βρεθούν κοντά στους μικρούς μας φίλους, όχι για να τους εντυπωσιάσουν, άλλα για να τους μυήσουν περισσότερο στο καλύτερο άθλημα όλων, το μπάσκετ.
Παράλληλα, θα προγραμματιστεί ομιλία για τους νέους, με θέμα «Ναι στον αθλητισμό, όχι στα ναρκωτικά», ενώ καλεσμένος μας θα είναι διατροφολόγος, που θα μιλήσει στα παιδιά για την σωστή διατροφή τους ενός ολοκληρωμένου αθλητή.
Με τη συμμετοχή στο camp μας θα παρέχεται δωρεάν στα παιδιά μπλουζάκι με το σήμα της ομάδας μας, καθώς και ημιδιατροφή, με νεράκια, χυμούς, κρουασάν. Η ασφάλεια του παιδιού θα είναι δεδομένη, με ιατρικό προσωπικό να επιβλέπει το camp, καθ’ όλη τη διάρκειά του, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του και την υγεία των αθλητών. Τέλος, δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα διάφορα δώρα στους μικρούς μας φίλους.
Το camp αυτό έχει ως στόχο να μυήσει τα παιδιά στο αθλητικό ιδεώδες, να ψυχαγωγηθούν, να συναναστραφούν με παιδιά της ηλικίας τους και να περάσουν τρία πολύ ευχάριστα απογεύματα.
Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας αλλάζει σελίδα και μας θέλει όλους κοντά του. Προτεραιότητά μας είναι η οργάνωση των υποδομών, με την απαραίτητη παροχή τεχνογνωσίας, αλλά και αγάπης στα παιδιά μας. Το basketball camp είναι μόνο η αρχή…
Επίλεξε τους καλύτερους! Έλα μαζί μας, στην ομάδα που αγαπάς και αγαπάμε!
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς του 1ου Basketball camp της Νίκης Βόλου:
– WoodArt, Χρήστος Μπασματζης
– Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Τουτουτζόγλου
– Ζαχαροπλαστείο «βενετία»
– Αλιευτικά Χρηστος Ζουπης
– Aρτ cafe, Ελικοδρόμιο Πάρκο
– Κρεοπωλείο »Η Νίκη»
– «Μαρμάρου Τέχνη», Χαράλαμπος Τουτουντζόγλου
– Μπακαλόγατος
– Paraskevas, Service-Βελτιώσεις-Υγραεριοκίνηση-Εγκατ. Φυσικού Αερίου
– Ποδηλάτισσα Cafe
– REEF |Beverages & more |
– Χρωμοδιακοσμητική, Υιοί Χρήστου Καζιλάρη
– Magnesiasports.gr – Χορηγός επικοινωνίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.